Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyű pasit szexre találni?
Figyelt kérdés
Tudom mik a sztereotípiák de közben meg ez tényleg így is van? Mert szerintem sokszor csak a szánk jár és ha már meg kell mozdulni akkor mi se megyünk, nem élünk a lehetőségekkel.2021. dec. 29. 13:05
1/15 anonim válasza:
Pasit konnyu
Ertelmes, megbizhato pasit nehez
N
2/15 anonim válasza:
Ez hülyeség bármikor nyitott lennék egy kalandra!
44f
4/15 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok, mielőtt még egy ajánlatot kapnék.:)
Olyan pasira gondoltam akivel tényleg le is szeretnél feküdni. Ha neked ehhez az kell, hogy értelmes, megbízható ... legyen akkor az, ha az hogy nagy legyen a bárnere akkor meg az, nem a preferenciáitok érdekelnek hanem az, hogy számotokra megfelelő pasit mennyire könnyű találni ha épp nagyon szexelni lenne kedvetek.
2021. dec. 29. 13:12
6/15 anonim válasza:
Mivel mi kaphatók vagyunk a könnyű szexre nem úgy mint a nők jelentős része, biztos baromi könnyű.
7/15 anonim válasza:
Könnyű,de azért az ember megválogatja kivel szeretne.
8/15 anonim válasza:
Pasit könnyű találni szexre, de megfelelő pasit már nem annyira.
9/15 anonim válasza:
Igen, könnyű, ha nulla az igényszinted, és akármi jó. Olyat találni, aki jó is az ágyban, na az nagy kihívás. Aztán komoly kapcsolatot, akivel lehet tervezni, és ahol a szex is kielégítő... Na az mindennél nehezebb (nekem sikerült, szóval nem kell privát).
10/15 A kérdező kommentje:
A kérdés arra vonatkozott, hogy olyan pasit találni akivel le is akarsz feküdni.
Mert olyant találni akinek nagy a szája és elméletben benne lenne azt tényleg nem nehéz.
2021. dec. 29. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!