Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Könnyű pasit szexre találni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyű pasit szexre találni?

Figyelt kérdés
Tudom mik a sztereotípiák de közben meg ez tényleg így is van? Mert szerintem sokszor csak a szánk jár és ha már meg kell mozdulni akkor mi se megyünk, nem élünk a lehetőségekkel.

2021. dec. 29. 13:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Ez esetben nagyon nehéz.
2021. dec. 29. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

Ah nagyon nehéz. Fájdalmasan nehéz. Az az szomorú ebben, hogy úgy érzem én nagyon sokat tudnék adni, szeretnék is. Csak már az is nehéz, hogy egy hozzám hasonló nyitott, perverz pasit találjak (mert igen, az is csak egy sztereotípia, hogy a férfiak sokkal perverzebbek). Az meg hogy egy ilyen férfi még személyiségben is megfelelő legyen számomra, na az kb lottó 5-ös. Pedig még a szerencsések közé tartozom, mert a külsőm miatt több pasiból válogathatnék. De így se...

Vagy kibírom sokáig szex nélkül, vagy nagyon le kell adnom az igényeimből. Néha előfordult ez, de már egyre inkább azt érzem, hogy úgy semmi értelme. Plusz általában az ilyen emberek negatív hatással vannak rám. Előbb vagy utóbb megaláznak/megbántanak, mert ugye személyiségben is lejjebb adtam. És ugye még a szex se volt fergeteges. Nehéz nagyon. Jelenleg úgy vagyok vele, hogy most sokáig biztos hogy nem érem be kevesebbel. Inkább akkor nincs szex:/

Az lenne a legjobb, ha megismerném a párom, akivel hosszútávra tervezhetek és vele ki tudnék élni mindent.

2021. dec. 29. 14:24
 13/15 anonim ***** válasza:
87%

Ha a mércét lejebb rakod nagyon könnyű - persze nem a netről ahol a jelentkezők 80-90%-a kamus képkunyeráló recskahuszár.

Ha a külső mércét akarod feljebb rakni a saját szintednél akkor meg lemész egy swingerbe és terülj-terülj asztalkám. Igaz az "csak szex" lesz. Bár swignerbe sem kell menned, elég egy random szórakozóhely, vagy csak simán engedsz a csábításnak azon pasik közül akik meg akarnak dugni.

2021. dec. 29. 14:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem nehéz, mert volt aki kiábrándított.
2021. dec. 29. 16:13
 15/15 anonim ***** válasza:
könnyű hát
2021. dec. 29. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!