Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire könnyű férfiakat találni szexre?
Ha én ezt fiatalabb koromban tudom, már rég milliárdos szexistennő lennék, pedig egy teljesen átlagos nőiesen telt 37 éves nő vagyok és egyszerűen ha mindegyik szimpatikus pasit ki akarnám próbálni, év végére nem végeznék velük és napi szinten jönnek az újabb ajánlatok.
Régebben valahogy több méltóság volt a férfiakban, ma azt veszem észre, hogy valósággal piedesztálra emelnek bármilyen nőt, akiben a halvány esélyét látják annak, hogy egyszer megkaphatják. Ha véletlenül mégsem, akkor durcás kisfiúként toporzékolnak, régebben fele ennyire nem mertem volna feszíteni a húrt, mert féltem volna, hogy valamelyik megüt vagy elás a hátsó kertben.
Nekem nőként tetszik ez az új tendencia, de egyúttal olyan abszurd, életidegen is.
Mi van veletek, fiúk? Mitől veszett ki ennyire a férfias tartás?
Azok a férfiak addig istenítenek, addig viselkednek így veled, ameddig nem érzik magukat biztonságban.
Nem azt mondom, hogy csak addig kellesz nekik, ameddig meg nem kaptak, bár nyilván lesz köztük példa erre is, csak azt, hogy a piedesztálra emelés, a heves érzelem megkopik, elmúlik. Szerencsések azok, akik fölismerik, ki tudják választani a párjukat, akinek az érzelmei tartósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!