Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire könnyű férfiakat találni szexre?
Ha én ezt fiatalabb koromban tudom, már rég milliárdos szexistennő lennék, pedig egy teljesen átlagos nőiesen telt 37 éves nő vagyok és egyszerűen ha mindegyik szimpatikus pasit ki akarnám próbálni, év végére nem végeznék velük és napi szinten jönnek az újabb ajánlatok.
Régebben valahogy több méltóság volt a férfiakban, ma azt veszem észre, hogy valósággal piedesztálra emelnek bármilyen nőt, akiben a halvány esélyét látják annak, hogy egyszer megkaphatják. Ha véletlenül mégsem, akkor durcás kisfiúként toporzékolnak, régebben fele ennyire nem mertem volna feszíteni a húrt, mert féltem volna, hogy valamelyik megüt vagy elás a hátsó kertben.
Nekem nőként tetszik ez az új tendencia, de egyúttal olyan abszurd, életidegen is.
Mi van veletek, fiúk? Mitől veszett ki ennyire a férfias tartás?
Hát igen.Van arcotok,az már biztos!Csak velem mellényúltok sokszor.Főleg,mert a telt nők nem az eseteim.
Igazad lehet egyébként .Olyan nők is vizslatnak,és kelletik magukat,akik semmiféle szimpátiát,vagy vonzalmat nem váltanak ki belőlem,és hát kicsit nem egy kategóriába tartozunk,hogy finoman fogalmazzak.
Persze van egy csomó f.szi,aki mindenre rámegy.Szánalmasak!
Ezért gondolják még a csúnya nők is,hogy elég csak mosolyogni,vagy lábfejjel benyomulni az aurámba,és majd én rögtön elvesztem a fejem.
Hát nem!
Mert a sok kis nyámnyila nem tud Nőt szerezni magának. Nem is erölködnek. Így egymást könnyen megkaphatják.
Alább adják az igényeiket és punci helyett beérik egy segglyukkal és egy mást szopják.
#13: Azért, mert a sok farokvezérelt, minden lyukra rámozduló szerencsétlen eltorzítja a nők énképét. Ha valaki naponta tucatnyi helyről kap bókot, akkor teljesen természetes, hogy ez alapján lövi be a saját lehetőségeit, akkor is, ha ezzel hibát követ el. Mert ezek a férfiak csak játszadoznak velük, illetve max. szexet akarnának tőlük. De nőként kényelmes abban hinni (és simogatja az egót is), hogy valóban ennyi férfinak tetszenek és hogy talán ebből a 10-ből 8-an valóban csak szexet akarnának tőlük, de ott lesz az a 2 másik, aki nem. Aztán vagy szerencséjük lesz, vagy nem. Legtöbbször nem.
Közben meg ott van másik 5-6 férfi, akik valóban meg szeretnék ismerni ezeket a nőket, de ők meg nem fognak odamenni túl licitálni a többieket és beállni a "rajongók" közé. Inkább keresnek egy olyan nőt, aki elutasítja az ilyen fajta közeledést, esetleg saját maga is aktívan keres társat és nem csak válogat a jelentkezőkből. Ez egy sokkal nehezebb út, mivel összességében ilyen nőből kevesebb van, viszont valóban értékes társat könnyebb köztük találni.
Attól pedig, hogy valaki nem, vagy csak mérsékelten sikeres a nőknél, nem lesz meleg. Az a genetikán múlik, nem saját döntés. Ráadásul ma már milliónyi lehetőség van a szexuális energiák levezetésére.
"Régebben valahogy több méltóság volt a férfiakban..."
Pontosan annyival volt több méltóság bennük, amennyivel nehezebb volt a csajokról leimádkozni a bugyit. Csak tudod, mára a női erkölcs igencsak megváltozott, és nincs valamirevaló pasi, aki egy kóbor numerára ne kapna csajt. Akár minden ujjára.
A másik ok a korod. Amikor te fiatal voltál, még nem a neten ismerkedett boldog-boldogtalan, hanem rá volt kényszerülve a nyílt harcra, amiben a pofára esés réme sokkal nyilvánvalóbb, a ténye pedig jóval fájdalmasabb volt. Ezért a töketlenebbje inkább meg se próbálta. Ma más szelek fújnak. Billentyűt nyomogatni minden anyámasszonykatonája tud, és ha nemet mondasz, az sem érinti olyan tragikusan őket.
Ha most 37 éves vagy simán lehetsz még “milliárdos” a kérdés vagy e annyira különleges és izgalmas Nő hogy ezt elérd!
Az igazság, hogy jó helyen kell lenni jó időben és ha még ez sikerül is akkor is csak egy kaland lennél kb 99% eséllyel!
Ez van!
A férfiakról meg csak annyit, hogy nem kéne általánosítani mert sokan vagyunk akik normális értékrenddel rendelkezünk és nem esünk hasra egy puncitól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!