Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal srácként könnyű 35-50...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal srácként könnyű 35-50 év körüli nőt találni szexre?

Figyelt kérdés
Igazából van barátnőm, de mindig is vágytam arra, hogy idősebb nővel kipróbálhassam, viszont emiatt nem hagynám el a barátnőmet.

2015. dec. 19. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Látod barátom, még erre a kérdésedre sem találni könnyen választ, nemhogy 35-50 év körüli nőt könnyen szexre találni. :)
2015. dec. 19. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezd meg a barátnődet,hogy van-e ilyen ismerőse mert meg szeretnéd dugni.
2015. dec. 19. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Na, mondjuk én egy idősebb nő vagyok. Találkozom veled, a fiatal sráccal, aki meg akna dugni. Eddig oké. De szerinted mit mondanék arra, hogy neked barátnőd van, akivel együtt is akarsz maradni, velem csak úgy próbálgatnál, mert kíváncsi vagy... Hát nemtom, ki lenne erre vevő, én biztos nem akarnék se kísérleti nyúl, se próbababa lenni.
2015. dec. 19. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van barátnőd. Ha kellő ideig együtt maradsz vele, teljesül ez a vágyad is.
2015. dec. 19. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Nehéz, mert a nőket a társadalmi szintű gátlások akadályozzák. Elvi jelentkező azonban bőven akad, mert ők is a fiatalembereket kedvelik. Egy kis faluban, ahol mindenki tud mindenkiről mindent, nehezen jön össze. Kivéve, ha ügyes vagy :-)
2015. dec. 20. 10:18
 6/7 badboly ***** válasza:
12 ezerért válogathatsz a " rosszlányok" .hu oldalon. ha elég fél óra akkor az 8 ezer.
2015. dec. 21. 06:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Van akinek könnyű van akinek nem, én már több fiatal sráccal szexeltem.
2015. dec. 26. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!