Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem könnyebb ,mint lányt!
Főleg ha a megfelelő helyen keresed/keresitek.
Semmi bajom nincs vele. Az enyém 17 és a párom ki szerette volna próbálni egy nagyobbal, hogy milyen érzés. Nagyon nehéz volt megfelelő partnert találni aki mindkettőnknek megfelelt.
Viszont ezután én is kipróbálhattam hogy milyen egy szilikoncicis lány. Ezen esetben könnyű dolgunk volt mert vettünk egy profit :)
Figyelj 8-as! Én nem szóltalak le téged, és megkérlek te se szólj le engem. Minden embernek más a gondolkodás módja ezért vagyunk különbözőek. Az már egy másik probléma, hogy a magyarokba genetikailag belekódolták azt, hogy rohadtul ne tudják tolerálni mások gondolkodását vagy viselkedését. Mindig csak a sajátunk a legjobb.
Szóval, én azt mondom, hogy egyszer mindent ki kell próbálni. Hangsúlyozom PRÓBÁLNI!!!!! Ebből mi sem csináltunk rendszert, csupán kipróbáltunk valamit amire kíváncsiak voltunk. Nekem van egy bakancs listám ami sok dolog szerepel. Az akkori páromnak szintén volt, ezért nagyon jól kiegészítettül egymást. Az ilyen dolgokat fiatalon kell kipróbálni nem pedig akkor amikor már ott van a család és a gyerekek. Addig nem bűn ez. Fiatalon pedig a párkapcsolatok jönnek-mennek, és ez így van rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!