Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit akart a meleg közösség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akart a meleg közösség kompenzálni azzal, hogy mesterségesen megalkották az aktív és passzív kategóriákat? Így akarják eljátszani, hogy az ő kapcsolatuk egyenlő a heteróékkal?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, nem tartom magam se aktívnak, se passzívnak, se uninak. Egy egyszerű ember vagyok, aki azokkal akar találkozni, akik tetszenek neki. A fejemben meg se fordul olyan butaság, mint egyesek fejében a meleg közösségben, hogy "mit csinálnánk, ha másra vágyunk".

A többi meleg (tisztelet a kivételnek) miért akarja mégis besorolni magát az egyik kategóriába? Eleve miért alkották meg a melegek a férfi és női szerepnek megfelelő kategóriákat a meleg közösségben? Miért akarják a végbelet a hüvelynek megfeleltetni? Mielőtt letagadnátok, közölném, hogy a melegek saját szóhasználata egyértelművé teszi, hogy ezt a megfeleltetési vágyat nem csak kitalálom. Úgy beszélnek a melegek az anális szexről, mintha AZ lenne a szex, és a szopás csak petting. Miközben pontosan tudjuk, hogy az anális szex is csak petting.

2022. okt. 22. 21:40
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudtam, hogy hetero szexben is van aktív és passzív fél, minden nap tanulok itt újat kérdező.
2022. okt. 23. 00:30
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, aki kíváncsi, hamar megörekszik. Ne foglalkozz ilyen értelmetlen dolgokkal! Ez agyzsibbasztó.
2022. okt. 23. 00:36
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Lófszt vagy te meleg.

Ennek semmi köze a hetero emberekhez, nincs semmilyen férfi-női szerep, meg hüvelynek megfeleltetés. Két meleg férfi van, ez meg azt jelöli mi a szexben betöltött preferált pozíciójuk. Aki benne van az análban annak nem “butaság” mert két full aktív/vagy passzív srác nem igazán tudja azt adni a másiknak a szexben amire az vágyik. Aki meg nem akar anált az ne csinálja, nincs abban semmilyen egoizmus hogy szexuálisan nem kompatibilis emberek nem jönnek össze. Amúgy sem olyan általános és megkerülhetetlen az anál mint a heterok hiszik. 7 éve vagyok szexuálisan aktív és még egyszer sem volt anál, egyik oldalon sem mert nem akartam. Az első pár alkalommal a legtöbb srác fel sem hozta hogy legyen, elég sokan meg tökéletesen megvannak nélküle.

2022. okt. 23. 00:49
 14/40 A kérdező kommentje:

"Amúgy sem olyan általános és megkerülhetetlen az anál mint a heterok hiszik."

Aha, persze. Szerintem meg te nem vagy meleg. Csak ma ketten adtak nekem planetromeon lábnyomot, majd közölték később, hogy dugás nélkül nem találkoznak. Meg is mutathatom a képernyőképet róla, de tartok tőle, hogy utána is csak a valóság letagadásával lennétek elfoglalva, ki tudja milyen indíttatásból.

2022. okt. 23. 00:54
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd a kéernyőképet!
2022. okt. 23. 00:59
 16/40 A kérdező kommentje:
Ezt 13-asnak ajánlottam, nem neked, akinek még egy értelmes hozzászólása nem volt.
2022. okt. 23. 01:01
 17/40 anonim ***** válasza:
94%
14: Ki nem szarja le, szerinted statisztikailag mit jelent hogy írt két ember aki dugás nélkül semmit? Ennél jóval több sráccal találkoztam, és fel sem merült, bár eleve nem szexrandiztam. Amikor szexre került a sor meg eleve orál, frotting volt az elején a legtöbbel, aki dugni akart annak mondtam hogy nem, és ennyi. Volt aki később jelezte hogy neki van igénye az análra is, azzal nem vagyunk kompatibilisek és kész. Sokaknak egyáltalán nincs rá igénye, vagy megvannak nélküle.
2022. okt. 23. 01:06
 18/40 A kérdező kommentje:

Akkor legalább olvassgass néha GYK-t, ha már nem vagy hajlandó szexrandizni.

100 %-ra vannak itt olyan válaszok felpontozva, hogy "Szexelni akarsz, de ne legyen dugás? Azt meg hogy?"

2022. okt. 23. 01:10
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez meg kamu, nem igazán láttam ilyen hozzászólást még. Ha van sem általánosítunk az egyediből.
2022. okt. 23. 01:25
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem te troll. Menjél aludni.
2022. okt. 23. 01:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!