Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg társaim! Hány éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg társaim! Hány éves korban jöttetek rá, hogy a fiúkat szeretitek?

Figyelt kérdés
Mennyi időbe telt nektek ezt elfogadni? Kihez tudtál fordulni, segítséget kérni? Kivel tudtál beszélni erről, hogy tudd, nem vagy egyedül? Ért bármilyen atrocitás emiatt? Hol találtál sorstársakat? Komolyat, vagy lazát keresel? Van itt olyan, akinek még semmi nem volt, szex sem? Ha valaki mondjuk 60 évesen jön csak rá, az már nem késő, hogy egy egész élet elment mellette, és nem élhette ki a vágyait?

ma 11:00
 1/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat előre is. Aki szeretné, hosszabban is kifejthetné. Igazából sorstársak véleménye érdekel, hogy nem vagyok-e ufó emiatt, ezzel az érzéssel. Merr ez így elég magányos dolog, hogy nem nagyon tudom ezt megbeszélni senkivel. Igazából senkihez sem tudtam soha fordulni ezügyben. Nem akarok majd az a 70 éves szűz, megkeseredett meleg pasi lenni, akinek soha nem volt semmi, se kapcsolat, ilyen világ bánata fickó lenni idős koromra.
ma 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 14-15 evesen, en eltudtam fogadni igazabol egybol nem volt vele semmi gondom, nem ugy fogtam fel hogy ez most nem normalis dolog vagy hasonlo, en inkabb lazat, alkalmit, szexkapcsolat amit keresek
ma 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
A napi hány évesen jöttetek rá, hogy melegek vagytok kérdés is kimaxolva. Nem unjátok már?
ma 13:21
 4/7 A kérdező kommentje:
3# Ha nem vagy meleg, akkor ne válaszolj légyszi.. Direkt kiírtam a kérdésbe is.
ma 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
#4 Nem érdekel, hogy mit akarsz. Írd be a keresőbe, kiad minimum 50et ebben a hónapban. Azt olvasgathatod reggeltől estig. Unom hogy nincs ebben a kategóriában egy normális kérdés, mert mindig azt kérdezik, hogy mikor jottek rá a melegek hogy mit szeretnék.
ma 13:27
 6/7 A kérdező kommentje:
5# Sajnálom, ha így érzed. De a kérdés nem is feléd irányult. Ez a Homoszexualitás kategória. Menj át a Heteró topikba, ha zavar téged.
ma 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:

11 éves lehettem. Nem esett nehezemre elfogadni egyáltalán. Segítségért senkihez sem fordultam, mivel nem is kellett soha. Ami nem volt világos azt mind megtudtam neten. Egyedül soha nem éreztem magam, mert tudtam, hogy a nagyvilágban nem én lehetek az egyetlen egy meleg és hogy rajtam kívűl több száz millióan vagyunk melegek. Antrocitás még nem ért de senki nem is tudta rólam, hogy meleg vagyok. Sorstársakat sosem kerestem, ahogy nem meleg embereket sem mivel imádok egyedül lenni. Kapcsolatot meg szexet nem keresek, jól elvagyok magammal.

Egyébként megerősíteni tudom az egyik korábbi válaszolót, hogy tényleg untig ismételgetik ezt a "hány évesen jöttetek rá" kérdést. Pont három nappal ezelőtt lett feltéve ugyanez a kérdés. Az vicc az egészben, hogy az ottani kérdező ugyanezt már korábban kétszer is feltette ebben a kategóriában. Ezt azért tudom, mert a válaszom megírása után privát leveleket szokott küldeni és a nicknevéről felismertem, hogy megint ő az. A nickneve az, hogy "_Nirevezs_". Be is linkelem ezt a kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Ja és ha további ilyen kérdést szeretnél olvasni, akkor a kereső segítségével tengernyi találatot olvashatsz. Annyi, hogy tudni kell milyen kulcsszót kell beírni, hogy a megfelelőeket keresse meg nekünk. Én itt most a "jöttetek" és a "jöttél" szavakkal végeztem keresést és az alábbi találatokat kaptam:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=j%C3%B6ttet..

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=j%C3%B6tt%C..

ma 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!