Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol szoktál keresni meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szoktál keresni meleg kalandokat? Hol történt az első neked?

Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy minden jól alakult, szóba elegyedtél valakivel, szimpi volt a csávó, de sajnos nem jött össze semmi?

ma 09:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Helo, Romeon (a magyar oldalak, mint a Goldengate és a Hotbull óriási csalódás, az osaverődött emberek miatt)

Az első találkozást a Pride.hu-n egyeztetten le. A kocsijában leszopott egy parkolóban.

ma 09:43
 2/3 A kérdező kommentje:
1# Köszi! Én személy szerint te online szeretsz jobban ismerkedni, vagy élőben? Melyiket preferálod inkább? Mennyi olyan volt neked, hogy nem jött összes semmi?
ma 09:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Romeo,vagyaid nekem ez a 2 vallt be ahonnan talalkoztam emberekkel, tobbszor is
ma 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!