Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol nagyobb az esélyem, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol nagyobb az esélyem, hogy találok egy párt? Internetes ismerkedésnél vagy az életben?

Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokan azt mondják hogy egyértelműen a való életben...de én nem ezt tapasztalom.a való életben is ugyanúgy van mint a "kibertérben".a szex fontos csak,egyéjszakás kalandok,és eltűnések.szóval szerintem mindenhová türelem kell.az esélyek kiegyenlítettek
2022. okt. 22. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem egyértelmű a kérdés..

Egy "párt" keresel,ez két embert jelent.

És lehet párnak való "társat", az pedig egy valakit,tartós kapcsolatra.

Egyébként mindkettő nehéz, utóbbi a legnehezebb.

2022. okt. 23. 05:38
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 Párnak való társat.
2022. okt. 23. 09:04
 4/8 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Értem.

Szerencséd legyen,de turelemjáték maximálisan.

2022. okt. 23. 09:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem egy sráccal, akit a neten ismertem meg, volt egy 4 évig tartó kapcsolatom.

Jelenleg is egy sráccal, akit élőben ismertem meg, van egy 4 éve tartó kapcsolatom.

Ezek alapján 50 - 50% :D

2022. okt. 23. 10:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a melegeknél a jó külső (izmos test) a nyerő, akár élőben is. Nekem csak egyszerűen sportos alakom van, átlagos arccal, míg a nők le se tojnak, a melegek állandóan megtalálnak (eladó vagyok és nagyon kedves, közvetlen). Már a környék összes meleg pasija bepróbálkozott (5-6 srác vagy férfi), de nők közt nem nagyon tudok válogatni. Hetero/30
2022. okt. 26. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor én egy furcsa kivétel vagyok,mert az izmos test egyáltalán nem jön be. Képtelen lennék még csak megölelni is valakit,aki ilyen.

Viszont az egyszerű,hétköznapi kinézetűek,azok nagyon nagy kedvenceim.Ilyen társat szeretnék megint!Szemuveggel,ha lehet :)

2022. okt. 26. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Na, én gyakran (nem mindig) hordok szemüveget, lehet, hogy akkor az jött be sokaknak... bár általában a testemre tettek célzásokat :)
2022. okt. 26. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!