Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a vékonyat keresi itt mindenki, vagy miért csak ez a mérvadó kérdés a melegeknél? Volna itt nagyobb darab srác ismerkedésre?
Miért fontos és miért számit minden áron, hogy a másik vékony és törékeny kisfiús arcú legyen? Vagy komolyan mit határoz meg a külső? (Bizonyos szempontból fontos, de azt hiszem nagy túlzásokba tudnak emberek esni)
Azt még meg is értem, ha kis százaléknak bejön, viszont majdnem minden platformon azt olvasni, hogy csak vékony legyen a jelölt. Mind tudjuk és érezzük, hogy a lakosság és melegség nagy része nem vékony vagy törékeny, legalábbis elég ha végig sétálunk az utcán és megnézzük a férfiakat.
Azt vallom, hogy stílusnak kell passzolnia, és nem mértékegységeket megfigyelni, hogy a másik milyen legyen.
Mielőtt jönnének a negatív kommentek, nem nincs bajom a külsőmmel és nem kifejezetten zavar, hogy más meleg srácok mit keresnek.:)
Viszont megtörném itt a sok vékony srácos, kisfiús kérdést: Volna itt nagyobb darab, kicsit testesebb, pasis fickó ismerkedésre?
Passzív barátom, 190cm 100kg
Soha nem voltam 80kg nál kisebb sráccal mindíg a husosabbat kívánom, meg félek hogy ahogy használom eltörik nekem.
Heteró haverjaim is mindíg a csont kollekció kis csajok után rohangáltak, de egyik se a mellet parkolt le.
Ezt sugallja minden hogy a vékony stb. De ezt is meg kell tapasztalni utána már tudja az ember hogy mit is akar 20 éves persze hogy pálcikát akar 20+kupakkal majd utána eldönti
És kialakul a saját ízlése.
Nekem izmosként jobb ha vékony viszont azt utálom ha kisfiús nagyon az arca, husisabb is lehet és passziv legyen.
Ja és szeresse az alázást.
18/F aktiv
En ezt nem vettem eszre, hogy szinte mki vekonyat keresne...
Az oke, hogy ne legyen kover, tulsulyos, de nem elvaras a kifejezetten vekony.
A melegek legalabb ekkora resze a szoros, pasis, massziv ferfiakat reszesiti elonyben.
Nekem az a tapasztalatom, hogy már az átlagos testalkat is bejövős.
De valljuk be (lehet le leszek pontozva, mert a sok gyengelelkűt megsértem) a melegek egy része undorítóan kövér és csúnya. Nekem ez igénytelenség. Mondom úgy, hogy egy éve még én is túlsúlyos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!