Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok másnak is ennyivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok másnak is ennyivel nehezebb vidéken találni valakit mint nagyobb városban?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy messze vannak.

2022. júl. 5. 14:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
23%
sokkal nehezebb. minden normális srác Bp-i
2022. júl. 5. 15:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nehezebb mert vidéken konzervatívabbak az emberek, nehezebben bújnak elő a "mindenki ismer mindenkit" hatása miatt (Bp-n úgy leélhetsz 20 évet hogy a szomszédod nevét sem tudod), illetve Bp-n van 2 millió ember, amiből értelemszerűen több lesz a meleg, biszex is.
2022. júl. 5. 16:19
 3/16 anonim ***** válasza:
43%

Cáfolnám, mert itt Budapesten éppen négy éve próbálok ismerkedni....

Semmi eredmény.Csak a duma, találkozás előtt pedig huss...eltűnés :)

2022. júl. 5. 16:55
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
#3 hát ha a netről teszed... mozdulj ki a 4 fal közül, van néhány melegbár, ha meg azonnali szexet keresel akkor meleg szauna, szexmozi stb.
2022. júl. 5. 17:22
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

#3..vagyok

nem járok ilyen helyekre, mert nekem barátság extrákkal a célom, nem alkalmizás :)

2022. júl. 5. 17:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
#5 meleg bárban nem feltétlenül alkalmira megy ki a játék hanem az ismerkedésre, bulira.
2022. júl. 5. 17:41
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
na persze, én pedig a kalocsai érsek vagyok.....
2022. júl. 5. 17:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken kevesebben merik kiélni az ilyen típusú vágyaikat, illetve jobban rejtőzködnek és jobban tartanak a lebukástól is. Ezáltal arányaiban is kevesebben érhetőek el mondjuk netes társkeresőkön. És ha azt vesszük, hogy 4-5 % lehet nem heteroszexuális, plusz az egyéb paraméterek (életkor, kinézet stb.), kevés olyan marad, aki szóba jöhet.
2022. júl. 5. 17:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, igen nekem is nehéz vidéken ismerkedni :(

Apropó ugyanitt, srácok valaki ismerkedés? :P

18/F/Bi

2022. júl. 5. 20:22
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát a vidék alatt elég sok helyet lehet érteni,pl.miskolcról és szegedről sokan vannak neten is.

De mondjuk itt kom-esztergom megyében tényleg nagyon nehéz.

(Utolsó én is 18 vagyok,merre laksz?)

2022. júl. 6. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!