Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci nőknek tényleg nagyobb a szexuális étvágyuk?
Figyelt kérdés
Én ezt tapasztalom.2022. jan. 12. 18:45
A kérdező szavazást indított:
Nagyobb
Nem nagyobb
53 szavazat
1/17 anonim válasza:
Nem nagyobb, csak ha farokhoz jutnak azt jobban megbecsülik.
2/17 anonim válasza:
Nagyobb (erre szavaztam).
De az is lehet, hogy ugyanolyan mint a vékony nőknek, csak a duci jobban vállalják a szexéhséget. De ez csak egy tipp.
3/17 anonim válasza:
Ugyanitt duci vadmacska kerestetik :)
4/17 anonim válasza:
Nem tudom, de szívesen kideríteném. :)
5/17 anonim válasza:
Az exén csajom elég duci. Nem igazán vettem észre azt a nagy szexuális étvágyat,másmilyet igen.
1x tette szóvá,hogy átmehettem volna.
6/17 anonim válasza:
Nem nagyobb, attól hogy felszedsz x kg-t még önmagában nem fog az "étvágyad" megnőni. Ugyanakkora marad mint volt (sőt inkább kismértékben mérséklődik is, mert előbb-utóbb beüthet az önelfogadási probléma, komplexusok a testalkat miatt).
7/17 anonim válasza:
5 vagyok. ezt sem éreztem nála. De a nagy popcornt meg colát a moziban igen.
8/17 anonim válasza:
A feleségem elég kövérke, imád b*szni, és nem finnyáskodik. Ilyen a nekem való nő :)
9/17 anonim válasza:
Nem nagyobb. Egy bizonyos testsúly fölött pedig meg is szűnik a szexuális étvágy. Olyannyira átáll a test az életben maradásra, hogy a főbb funkciók ellátása mellett nem marad energia efféle “luxusra”.
10/17 anonim válasza:
De az már 150+kiló fölött van vagy több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!