Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is fél(t) ettől?
Életemben nem voltam még meleg buliban, de láttam, hogy nemsokára lesz Garcons, gondoltam el lehetne menni. Azután, ahogy egyre közeledik az esemény napja, egyre biztosabb vagyok abban, hogy nem merek elmenni egyedül, hívni pedig nincs kit. Nyíltan vállalom, hogy nem vagyok heteroszexuális, de eközben mégis megrémiszt, hogy egy helyiségben lennék temérdek meleg sráccal, férfivel (is). Ráadásul élőben nem sikerült még beszélgetnem homoszexuális sráccal, ami nem könnyíti meg a helyzetem… 😂 Egyébként még csak a 18. életévem töltöttem be, szóval lehet, hogy ehhez még fiatal vagyok… 😂
Tudom-tudom, hogy egyszerű beszariság ez az egész tőlem, de azért örülnék, ha valaki megerősítene abban, hogy más is érezte ezt az első alkalom előtt, csak túl kell esni rajta. Szóval lenne kedvem elmenni, de közben nagyon izgulok miatta.
20évvel ezelőtt voltam először ilyen buliban, senki nem szólt hozzám senki nem nézett mindenki társasággal volt és úgy buliztak. Az óta se voltam.
Nagyon izgultam előtte, nem is mentem be elsőre, pár év múlva megint elmentem egyedül ugyan ez volt a helyzet.
Minden kezdet nehéz,aztán majd jót nevetsz magadon, h feleslegesen féltél!
Ismerős az aggodalmad,de elfog múlni!
Küzd le és menjél el!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!