Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én most ettől beteges vagyok vagy gáz hogy ilyen izgat? Baj ha izgat a hatalom érzése?
Figyelt kérdés
Szóval tetszene ha lenne egy srác akivel bármit megtehetek mert ő mondhatni átadja magát. Jó persze a bármi azért józanész határain belül és előtte megbeszélve. De pl ha akarom szájba dugom keményen. Ha akarom szop sokáig vagy dughatom sokáig vagy pofont adhatok, akármi...2021. okt. 18. 09:35
1/9 anonim válasza:
Hidd el sok srác vevő erre. Ne aggódj. Én is megalázkodnék bizonyos szintig egy szimpi srácnak. És ezt modnom úgy, hogy alapba aktív vagyok.
2/9 kisördög1 válasza:
Nem ez egyáltalán nem beteges, ez a dominancia. Izgalmas az alá-fölé rendeltség
4/9 anonim válasza:
Van olyan srác akinek szinte bármit engednék én élvezem ő élvezi ez a dom es sub szerep nincsen vele semmi baj ha mindketten élvezitek
23f
5/9 anonim válasza:
Addig okés amíg a partner élvezi. Amúgy ha jól tudom akkor többnyire (nem mindig) azok vágynak ilyenre akiknek nincs kontrolujuk a saját életük felett, ezért vágynak arra hogy akarnak irányítani másakat. Amúgy én is szeretek domináns lenni, persze ez nélkül is szívesen el leszek ha a partner nem okés vele, + szerintem dominanciát nem tudnék kimutatni egy hosszú távú kapcsolatban, csak egy egyéjszakásnál vagy szexhaverral.
6/9 anonim válasza:
Nagyon izgat amit írtál. Ha fiatal vagy én benne vagyok.
7/9 kisördög1 válasza:
Fiatalokkal és csajokkal én is ilyen vagyok, az érett férfiaknak viszont szeretem én odaadni magam
8/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sok pasi van ezzel így. Illetve olyan is akinek meg az tetszik, ha uralkodnak felette. Én az utóbbihoz tartozom 😋
9/9 anonim válasza:
Szeretem az ilyen partnert. Győr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!