Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől még valaki heteró, vagy ez már gyanús viselkedés?
Szóval pár hónapja ismerkedem ezzel a fiúval és először nem tűnt fel semmi aggasztó vele kapcsolatban, nagyon férfiasnak, határozottnak néz ki. Azonban amikor felvitt a lakására akkor egészen megdöbbentem. Mondta az elején, hogy a kedvenc énekese David Bowie. De ő annyira rajong érte felnőtt férfiként, hogy még a hálószobája is tele van rakva az ő képeivel, meg említette, hogy vannak neki rajzai is róla. Azért ez nekem elég gyanús, ő azt mondja, hogy Bowie a példaképe, de én valahogy nem hiszem ezt el. Nem ismerek egy férfit se, aki ennyire rajong egy másik férfiért.
22n
Ettől még lehet kőheteró is. Nekem anno rockzenekarok poszterei voltak kirakva, meg 1-2 "relikvia" (koncerten begyűjtött pengető, dobverő) de full hetero vagyok.
Ha voltál a lakásán és dugtatok is akkor már nem meleg amúgy sem, max. biszex 😅 de ez majd elválik idővel.
Én a legjobb barátomnál aludtam és ledöbbentett, hogy lány létére megszállott rajongója Hillary Clinton-nak. Olyannyira, hogy van egy viasz szobra róla. Még sosem láttam egy lányt sem ennyire odalenni egy másik nőért. Ez gyanús nagyon, vélemény? De amúgy párkapcsolatban él...
🤦🤦🤦
Ha a hülyeség egy személy lenne: *a kérdést venné fel*
Szerintem ebben a sztoriban inkább a rajongás gáz.
Én nem tudnék rajongani senkiért így.
Mindegy,hogy nő vagy férfi.
Amúgy ma nekem már fura is,szerintem kezd kimenni a divatból a rajongás kultusz:)
Az embereket már valahogy nem érdeklik a hírességek,hiszen mindenki a közösségi oldalakon éli az életét.
Bárkiből lehet "sztár".
Pont arról beszélgettem valakivel a minap,hogy szerintem pár évtized,és totál meg fog szűnni a mai értelemben vett sztárság.
Az emberek nem fognak rajongani a színészekért,énekesekért,stb,mert rá jönnek,hogy ők is csak emberek.
Nekem George Michael a kedvenc énekesem. Annak az embernek tuti nem volt soha apai mintaképe. De mégis erényt és erőt kovácsolt belőle úgy és akkor abban az időben amikor a melegség bűnnek számított.
Én hetero vagyok, de pont ezért sem merek fülesen hangosan tőle zenét hallgatni mert félreértik.
Szerintem ezzel semmi baj nincs.
A példakép kell az ember életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!