Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért kezdett el többet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdett el többet érezni mégis, ha megbeszéltük, hogy csak szex lesz közöttünk?

Figyelt kérdés

2 hete az Alteregóban szórakoztam a barátaimmal, és összeakadtunk egy társasággal, és a másik társaságból egy sráccal nagyon jól elvoltam, aznap meg is dugott...:D

Megbeszéltük, hogy csak szex lesz közöttünk, mivel én nekem volt egy 6 éves kapcsolatom, és jól esik egy picit "szabadnak" és függetlennek lenni, Ő pedig alapból is inkább az szexrandi párti, és Ő javasolta is, hogy legyen közöttünk rendszeres és kötetlen szexm

Viszont azt vettem észre, hogy elkezdett többet érezni, olyanokat mond nekem, hogy bennem többet is lát mint egy szexpartner, hogy sokkal értékesebb vagyok neki, múltkor már egyátlalán nem is szexeltünk, csak csókolóztunk, merthogy Ő csak velem akar lenni, nem csak megdugni akar.

Ez mind becsülendő és ritka dolog, de nekem nem erre van most szükségem, ezt elmondtam neki is többször is, de egyszerűen nem akar beletörődni vagy nem tudom, ma is írtam neki, hogy átjöhetne szexelni, és mondta, hogy inkább csak sétáljunk a városban, meg igyunk meg egy kávét, és csak élvezzük egymás társaságát.

Amivel nincsen gond, ha valakinek erre van igénye, de nekem most nem erre van.

2022. okt. 15. 17:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keresel másik szexpartnert. Ennyire egyszerű.
2022. okt. 15. 17:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Az érzéseket nem lehet irányítani.

Legalábbis nem mindenki képes rá.

2022. okt. 15. 17:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezáltal eldobsz egy olyan embert, akinek ezek szerint nagyon fontos vagy. Neked csak szex kell most, de ilyenkor az ösztöni éned irányít, én a helyedben próbálnám igazán mélyen átgondolni a dolgokat, mert lehet egy olyan különleges valakivel sodort össze az élet, ami még egyszer talán nem is lesz az életedben. A te döntésed, de egy szép kapcsolatra való lehetőséget eldobni a csalfa yolo-érzés miatt, hát azt talán nagyon meg fogod bánni. Az is "yolo" ha belevágsz egy olyan emberrel, akinek számítasz. Lehet hogy most hülyének fogsz tartani, de én drukkolok nektek, mert ebből valami nagyon jó is kisülhet, sokkal jobb, mint 15 alkalmi csávó.
2022. okt. 15. 17:29
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Menjetek el sétálni, és beszéljétek meg ezt újra. Ebből lehet szex is, meg talán több is, és lehet hogy te is többet fogsz érezni majd iránta.
2022. okt. 15. 17:30
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

4-es vagyok.

Teljesen egyet kell értenem a 3-as hozzászólóval.

Ne engedd el őt.

2022. okt. 15. 17:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs időm sajnos párkapcsolatra, éppen a mesterszakomat csinálom, mellette pedig 2 hétig itthon, 2 hétig külföldön dolgozom főállásban, én tényleg becsülöm, hogy így érez, nagyon aranyos tőle, nem mondom azt, hogy nem lehet belőle kapcsolat a jövőben, de jelenleg nincsen rá kapacitásom, se komolyabb vágyam.
2022. okt. 15. 17:32
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Akkor legalább maradjatok egymáshoz hűségesek érzelmileg és testi szinten is, még ha időtök nincs is jelenleg kibontakoztatni ezt a folyamatos együtléttel. Találkozzatok, amikor mindenkinek megfelel, és amennyit enged a rutinotok, de alakítsatok ki kötődést szerintem, mert abból szép dolog is kisülhet majd később, mikor mindenki letudja az élet bajos dolgait :)
2022. okt. 15. 17:37
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

2 hét alatt a semmiből beleszeretni valakibe... vicc

tipikus melegtempó

2022. okt. 15. 17:40
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

Az a meleg világ egyik baja,hogy az érzelmesek olyanokba botlanak bele,akik tojnak rájuk. A farok az kell,de az ember, az érzés az nem.

És ezeknek áll a világ...

2022. okt. 15. 17:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez tök aranyos, hogy próbál közeledni feléd...
2022. okt. 15. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!