Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdett el többet érezni mégis, ha megbeszéltük, hogy csak szex lesz közöttünk?
2 hete az Alteregóban szórakoztam a barátaimmal, és összeakadtunk egy társasággal, és a másik társaságból egy sráccal nagyon jól elvoltam, aznap meg is dugott...:D
Megbeszéltük, hogy csak szex lesz közöttünk, mivel én nekem volt egy 6 éves kapcsolatom, és jól esik egy picit "szabadnak" és függetlennek lenni, Ő pedig alapból is inkább az szexrandi párti, és Ő javasolta is, hogy legyen közöttünk rendszeres és kötetlen szexm
Viszont azt vettem észre, hogy elkezdett többet érezni, olyanokat mond nekem, hogy bennem többet is lát mint egy szexpartner, hogy sokkal értékesebb vagyok neki, múltkor már egyátlalán nem is szexeltünk, csak csókolóztunk, merthogy Ő csak velem akar lenni, nem csak megdugni akar.
Ez mind becsülendő és ritka dolog, de nekem nem erre van most szükségem, ezt elmondtam neki is többször is, de egyszerűen nem akar beletörődni vagy nem tudom, ma is írtam neki, hogy átjöhetne szexelni, és mondta, hogy inkább csak sétáljunk a városban, meg igyunk meg egy kávét, és csak élvezzük egymás társaságát.
Amivel nincsen gond, ha valakinek erre van igénye, de nekem most nem erre van.
Az érzéseket nem lehet irányítani.
Legalábbis nem mindenki képes rá.
4-es vagyok.
Teljesen egyet kell értenem a 3-as hozzászólóval.
Ne engedd el őt.
2 hét alatt a semmiből beleszeretni valakibe... vicc
tipikus melegtempó
Az a meleg világ egyik baja,hogy az érzelmesek olyanokba botlanak bele,akik tojnak rájuk. A farok az kell,de az ember, az érzés az nem.
És ezeknek áll a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!