Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hív el moziba, meg vacsorázni étterembe a szexpartnerem, ha megbeszéltük, hogy csak szex lesz közöttünk?
Figyelt kérdés
Megbeszéltük, hogy csak szexrandizni fogunk, mivel a kapcsolat a nagy korkülönbség miatt (24 vagyok, ő 40) nem lehetséges.
Erre most elhívott moziba, utána meg egy étterembe randizni, sose csinált ilyet és megbeszéltük, hogy nem is lesz ilyen.
+ Facebook-on is bejelölt, pedig eddig nem voltunk ismerősök.
2021. okt. 8. 12:59
1/9 anonim válasza:
Beléd szeretett. Én is jártam már így. Csak nagyobb korkülönbséggel.
2/9 anonim válasza:
Elképzelhető hogy kezdi kicsit túlgondolni a dolgot, üljetek le és beszéljétek meg a határokat.
3/9 anonim válasza:
Ha próbálom magamra alkalmazni a dolgot, lehet hogy csak szex lesz, de szeretné megadni a módját, nem csak úgy használgatni téged.
Ez azt hiszem stílus kérdése. De lehet kapcsolatot akar és azért.
4/9 anonim válasza:
Egyébként nem olyan nagy az a korkülönbség, akár kapcsolat is lehetne belőle.
5/9 anonim válasza:
Neha szerintem belefer. Ha neked nem, beszeld meg vele.
7/9 anonim válasza:
Nagy a korkülönbség, azt teljesen jól látod. Hát meg kell vele dumálni, hogy te nem akarsz semmit. Ha meg ő többet szeretne így is, akkor búcsút lehet inteni. Bár elég gyerekesnek kell lenni ahhoz is, hogy egy 40 éves egy 24 évesbe belezúgjon. Már bocsánat, tudom, hogy ezzel biztos megsértek mást, de azért vannak gondok az ilyen emberek fejében. Mielőtt valaki hetero kapcsolatokkal jönne, elárulom, hogy ott sem normális, hogy egy 20 éves kislánynak 40+-os "pótapukája" van. Mindennek megvan a pszichológia háttere, de ezekből a kapcsolatokból nem is lesz sosem harmónia. Hiába is áltatják sokan magukat ezekkel, meg hivatkoznak akár szülőkre, nagyszülőkre, ismerősökre. Azok sem boldogok, mégha azt is mutatják néha a környezetnek. A négyfal között már nem így van, csak azt nem látja senki(esetleg gyerek). Generációs különbségek mindig is ütközni fognak és sosem fognak hosszútávon kijönni egymással úgy, hogy együtt élnek egy háztartásban. Addig oké, míg nincs összeköltözés. Utána jönnek rá sokan, hogy valójában együtt sem kéne lenniük. Ezért is van ma már a sok válás, mert felelőtlenül 1-2 év ismeretség után azt gondolják a másikról, hogy ismerik, miközben ennyi idő alatt lóf*szt nem lehet megtudni a másikról. Főleg, ha nem is élnek egy háztartásban. Szóval aki úgy esküszik, hogy együtt sem élnek huzamosabb ideje, azok még tapasztalatlanok. És nem azért van együtt sok idős ember, mert annyira boldogok. Egyszerűen azt nevelték beléjük, hogy meg kell tűrni a másik dolgait minden áron. "Nőnek ki kell szolgálni a férfit és egyébb jellemtorzítások, amiket kaptak a primitívebb időkből(nevelés)." Szóval jobb is, hogy elválnak a fiatalok pár hónap, év után, mert csak a gyerek sínyli meg, ha van. Jobb, ha nincs is, legalább megkímélték saját magukat is, illetve a gyerek jellemfejlődését ilyen traumáktól.
8/9 anonim válasza:
Nincs ebben a korkülönbségben semmi durva, simán lehetne kapcsolat, ha akarnád.
9/9 anonim válasza:
Nem látok benne semmi kirívót... Talán pár eset után el tudod dönteni, hogy mire megy ki a játék. Utána meg elmondod neki, hogy neked megfelel-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!