Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nehéz szexpartnert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz szexpartnert találnom?

Figyelt kérdés

3 napja vagyok Pesten, elvileg melegek azonnal találnak társkeresőn, de semmi...

-vagy 40 felüliek írnak

-vagy olyanok akik tényleg 100+ kiló, pattanás igénytelenség tehát na értitek

Egyszerű átlagos utcai srácot keresnél, nincsennek akkora igényeim. Lehet az is a baj, hogy nem merek így arcképet kirakni, mert még kezdő vagyok és nem sokat tudják rólam...

22/f

2021. jún. 24. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
99%

Az biztos, hogy arc nélkül nehéz találni.

Azért a melegek is megnézik ki az illető.

Ha társkeresőn vagy tedd ki nyugodtan az arcod (tinder, badoo)

max azt mondod ha ismerős kérdezi, hogy véletlen a fiúkat is beállítottad a lányokkal együtt. (Amúgy meg ha ismerős megtalál a melegek közt..... ;) )

2021. jún. 24. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Dettó. Bár tarskereson vállalom az arcom
2021. jún. 24. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem tudom én még tavaly töltöttem Pesten 3 napot, előtte beállítottam a tartózkodási helyemnek, hogy Pest, 27 bejövő üzenet volt a nap végére :D és volt köztük sok jó pasi :P
2021. jún. 24. 19:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Kepet csak akkor küldök ha megbízok a másikban, tehat pl fél ora chat utan, testrol siman mehet, arrol nem tudnak felismerni.
2021. jún. 24. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Menj el melegszaunába, nekem ott mindig összejött 1-2 kaland
2021. jún. 24. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

De minek beszélgetne valaki veled fél órán át ha ott a többi jó pasi arccal?

Az a probléma itt, hogy ha te nem mersz lépni akkor a másik se fog veled küszködni. Én is szívesen kipróbálnám ezt a meleges dolgot, de pont ezért a "mivan ha" kiderül dolog miatt nem teszem. Tisztában vagyok azzal ha akarok valamit akkor azért áldozni kell. Ha nem áldozok meg nem kapom meg, ennyi. Majd idővel megoldom máshogyan. Ha nem léped át az akadályt, akkor felesleges ott lenned a társkeresőn.

Nem rossz szándékból, de ez van. :/

Ha nincs arc akkor érdeklődés se.

2021. jún. 24. 20:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz, utálom az egész szitut hogy ilyennek születtem...heteró lennék boldog életem lehetne.
2021. jún. 24. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
„heteró lennék boldog életem lehetne” – nem biztos. :) Akkor meg a csajok miatt lennének problémáid. :)
2021. jún. 24. 21:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kiraksz egy egész alakost (nem kell meztelen) utána akivel csevegsz cserélsz arcképest és kész. Ha alkalmi akkor meleg szauna, vagy szexmozi és máris megoldva a problémád. Ha viszont neked a topmodell kell... hát ja, azért ne várd hogy csettintésre azok csak úgy potyognak az égből.
2021. jún. 24. 21:57
 10/10 anonim ***** válasza:
89%
A szexmozikban szoktak lenni 18-20 év körüliek (akik szopnának)?
2021. jún. 24. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!