Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha megbeszélsz egy szexrandit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megbeszélsz egy szexrandit és van helye a másiknak, akkor valami nyílt helyen találkoztok előtte?

Figyelt kérdés

Vagy egyből a lakásra mész?

Pl PlanetRomeo-n vagy Grindr-en mutatott képeket.

És ilyenkor is vissza lehet utasítani még, ha nem tetszik?

2021. márc. 14. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legjobb barátom tud mindig mindent. Elküldöm a srác képét, címet ahova megyek és ha nem jelentkezem 2 órán belül tudja hogy baj van... Sose volt baj. Azonban én is a kinti tali híve vagyok. Olyan helyen ahol KAMERA rögzíti hogy találkozott velem az illető. De ez se jelent amúgy semmit. Én azért vagyok ilyen figyelmes mert tiniként volt egy rossz élményem. A talin ugyanis nem 1 srác hanem 3 srác várt. Lefogtak és a többit el tudod képzelni. Anno az nagyon megviselt de utólag is úgy látom, hogy bármit tettem volna a vége ugyanaz maximum ha rászánom magam a rendőrségre akkor könnyebb elkapni de természetesen nem mentem rendőrségre hisz otthon se tudták rólam...
2021. márc. 14. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Egyből lakásra. Sosem volt semmi probléma.
2021. márc. 14. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
95%
1-es. Ott téged megerőszakoltak hárman? Próbáltál védekezni, vagy elfutni, vagy valami?
2021. márc. 14. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nem találkoztam vele előtte, akkor egyértelmű, hogy nyílt tér.

És igen, akkor is vissza lehet utasítani, hiszen a fénykép csak fénykép. Az egy alap, s azon keresztül ritkán jön vissza, hogy milyen stílusú ember.

Nekem volt jó pár negatív tapasztalatom.

Az első még tinédzserként volt, s a kétezres évek elején még nem volt elterjedt az internet annyira, mint manapság. Akkor meleg ismerkedésre a TV2 teletext oldalát ismertem. Ott feladtam egy hirdetést, jött is a telefon, cím, majd amikor elmentem a címre egy néni nyitott ajtót, és közölte ő egyedül lakik, mit akarok tőle? Az, hogy valakinek van fényképes profilja még lehet kamus, bár tény, hogy könnyű kiszűrni, ha túl művészi minden képe.

Persze abba is belefutottam már, hogy nem annyi éves volt, ahánynak mondta magát, de abba is, hogy testalkata se olyan volt. A legdurvább az volt, amikor nem ismertem meg, mert még a fényképeken tippelve 85-90 kg volt, addig a valóságban 125-re saccoltam.

33/F

2021. márc. 14. 16:38
 5/5 Endura ***** válasza:
100%
4-es TV2 text 811 oldal.Én is ismerem.15 éve élek együtt azzal,akit ott ismertem meg.
2021. márc. 15. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!