Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megbeszélsz egy szexrandit és van helye a másiknak, akkor valami nyílt helyen találkoztok előtte?
Vagy egyből a lakásra mész?
Pl PlanetRomeo-n vagy Grindr-en mutatott képeket.
És ilyenkor is vissza lehet utasítani még, ha nem tetszik?
Ha még nem találkoztam vele előtte, akkor egyértelmű, hogy nyílt tér.
És igen, akkor is vissza lehet utasítani, hiszen a fénykép csak fénykép. Az egy alap, s azon keresztül ritkán jön vissza, hogy milyen stílusú ember.
Nekem volt jó pár negatív tapasztalatom.
Az első még tinédzserként volt, s a kétezres évek elején még nem volt elterjedt az internet annyira, mint manapság. Akkor meleg ismerkedésre a TV2 teletext oldalát ismertem. Ott feladtam egy hirdetést, jött is a telefon, cím, majd amikor elmentem a címre egy néni nyitott ajtót, és közölte ő egyedül lakik, mit akarok tőle? Az, hogy valakinek van fényképes profilja még lehet kamus, bár tény, hogy könnyű kiszűrni, ha túl művészi minden képe.
Persze abba is belefutottam már, hogy nem annyi éves volt, ahánynak mondta magát, de abba is, hogy testalkata se olyan volt. A legdurvább az volt, amikor nem ismertem meg, mert még a fényképeken tippelve 85-90 kg volt, addig a valóságban 125-re saccoltam.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!