Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálhoz tanácsok?
Figyelt kérdés
Ti hogyan cumiztok le nagyobb mérettel rendelkező srácot öklendezés nélkül? Tudom, idő, gyakorlás. De ha valami SOS tipp, trükk, technika kéne amivel jó élményt tudok neki szerezni és nem égek be akkor mit ajánlanátok? Nagyon érzékeny a torkom, még sima fogmosásnál is öklendezek néha. Esetleg valami gyógyszer van ami csillapítja a reflexet?2022. okt. 12. 17:45
1/7 anonim válasza:
Heló!
Nem kell egyből (sőt) mélytorkoznod. Használd inkább a kezed és a nyelved, nyalogasd a herezacskóját, miközben szopod, simogasd a kezeddel, izgasd a mellbimbóját... Szóval ne csak simán szopjál és kész, hanem adj bele mindent.
2/7 anonim válasza:
Vedd be ameddig még jó neked, alatta pedig fogd át a kezeddel.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, szerintem végül egész jól ment. : D
2022. okt. 13. 02:32
4/7 anonim válasza:
Annyi film van erről , legjobb ha mén nézel egyet , ha rakeresel és beírod a szak szavakat nagyon sokat találsz.
Úgy jobb lesz neked.
És valóban nem kell lenyomni a torkokon, a játék és hogy jó sokáig csinál ez a lényeg. Ha máskor is akarja majd akkor jól csináltad. 👍
5/7 anonim válasza:
Öklendezéstől nem égsz be. Szerintem sokkal szexibb, mint semmi reakcióval tövig bevenni
7/7 anonim válasza:
Ne próbáld erőltetni teljesen bekapni, ha nem megy úgy hogy ne fogaznál. Ha fogazol max a makkot kapd be, és forgasd rajta a nyelved. Annyira nem vastag a farkam, és annyi srác lefogaz hogy állandóan szólnom kell ezért😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!