Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a hosszú, tartós meleg párkapcsolat titka? Tapasztalatok? Tanácsok?
Mire figyeljünk oda? Mi várható idővel? Mit tegyünk vagy ne?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Főleg olyan melegek (vagy biszexek meleg kapcsolatban) válaszai érdekelnek, akik hosszú párkapcsolatban vannak, és átkeltek együtt sok mindent.
Szerintem nincs univerzális szabály rá, minden párkapcsolat más dinamika mentén működik. Azonban a sokat puffogtatott kommunikáció és kölcsönös tisztet ténylegesen működik. Az is fontos lehet, hogy a féltékenység ne fojtsa meg a kapcsolatot, és a másiknak hagyjunk életteret. És talán a közös élmények még azok, amik össze tudják tartani a párokat.
Nekünk az elmúlt 8 évben ezek jöttek be.
Négy kapcsolat után azt mondom,hogy amelyik négy-öt évet kibír, az már lehet,hogy tartós marad.
De sajnos 90 %-uk másfél vagy két év, és akkor sokat mondtam.
Baromságok? 😕 Miért baromságok ezek?
Egyébként köszönöm a választ, és sok boldogságot kívánok nektek! 😊 Nagyon szép kapcsolatok van, én is erre vágyok, sokáig szeretetben, hűségben
1. kommunikáció ha valami van azt meg kell beszélni és közösen egy megoldást találni ami mindenkinek jó.
2. “Szabad tér” hagyd hogy találkozzon a haverjaival nélküled is ha akarja egész este. Ne legyetek 24 órában együtt
3. Bizalom ez a legnehezebb de ha ez nincs meg akkor esélytelen vagy hosszú távon.
4. Ne csak mondogasd, hogy szereted hanem mutasd ki.
5. Valahol a kémia is sokat számít ami ellen nem tudsz tenni semmit vagy passzoltok vagy nem 🤓
Nálad a pont 6-os !
Főleg, amit a szeretetről írtál, a kimutatásról...ebben sok embernek tanulni kéne...
Csak sajnos legtöbbször az egyik fél gondolja azt, hogy le tudná élni az életét.
Én kétszer gondoltam így....hát nagy pofont kaptam cserébe...
Kompromisszum
Meg javítani, nem el dobni
Megbocsátás,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!