Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a legkinosabb szex élménye?
Több is van.
1. A srác szopni kezdett és magának is verte. Majd kb 2 perc alatt elsült és ezután már azt mondta nincs kedve szopni.
2. Elmentem a sráchoz aki először mire odaértem eltűnt. Mármint nem reagált a rómeón. Ezért elindultam haza. Erre előkerült mert lezuhanyzott ezért nem látta. Oké, felmentem. Levetköztet simi, szop, még jobban, dícséri a farkam milyen jó. Lefekszem az ágyra szop. Mondom neki hogy ne húzza le a bőrt annyira mert az kellemetlen. Erre benyőgi hogy ne picsogjak mint egy csaj. Ekkor felálltam és mondtam hogy akkor itt ért véget a tali. Erre elkezdett vitázni hoogy nem hagyhatom ott félig befejezetlenül, stb. Hát tök kínosan éreztem magam az egésztől. Utána a rómeón még szórta az átkot. Azt is sajnáltam, hogy felmentem hozzá...
4.Egy full heteró képekkel rendelkező csávóval találkoztam. Erre már ahogy jött néztem hogy mi van... Egy csajos mozgású díva érkezett. Reméltem mégse jövök be. Kérdezem hogy neki bejövök élőben? Igen nagyon szexi vagyok közölte. Ezután nem vette jól mikor mondtam hogy ezt most bocsi de mégse szeretném. Konkrétan az utcán elkezdett kiabálni. Hogy milyen kamus vagyok meg én se kellenék neki és takarodjak el.
5.Este volt a környéken lakott a srác. Rámírt hogy ő most nagyon akarna szexelni nem mennék-e át. MOndom oké de csak megyek, szex és jövök mert korán kelek másnap. Oké. Képcsere megvolt minden oké 2 utcára van. Megyek. Megérkezek vetköznék mire közli kicsit azért dumáljunk már. Mondom oké végülis igaza van. 15p után mondom akkor szerintem már belecsaphatnánk mert megy az idő. Mire közli ez túl gyors. Mondom okés semmi gond de akkor én megyek mert nem ezt beszéltük meg és korán kelek. Erre elkezdett engem mindenféle aljas embernek lehordani. Mondom neki én mondtam mit akarok és hogyan. Itt vagyok és nem ez történik akkor miért gond ha nem akarok 1 órát dumálni még ha nem lesz szex. És csak jött az átkozódás. Aztán miután kiléptem SMS-ben oltogatott :D A végén már nevettem csak hisz semmi oka nem volt annak hogy ezen drámázzon főleg ha visszagondol rá mit beszéltünk meg. Akkor kínosnak éreztem ma már nevetek rajta.
#4-es te aztán rendesen kifogtad őket
Nekem is volt hasonlóan kínos bár ő nem kezdett el kiabálni stb miután kihátráltam, hanem még haza is vitt kocsival...
Egy másik partnerrel pedig análnál elég brutál balesetet sikerült összehozni, pedig totál kimostam magam. Az volt a szerencsém hogy a lepedő full vízhatlan volt. A srác kib*szott bunkón viselkedett, nagyon megalázó volt a helyzet.
Nekem egyszer Grindr-en írt egy srác, nem volt messze, így lebeszéltük, hogy átmegyek, ő a beszélgetés során mindenfélét elmondott, hogy így le fog szopni, meg olyan nagyot fogunk kúrni. Majd mikor beléptem az ajtön, mint egy szende szűz úgy viselkedett, nagyon kínosan érzi magát, izgul. Pár perc beszélgetés után abban maradtunk, hogy most nem lesz semmi és távoztam.
Máskor egy srácnak mondtam, hogy csak szophat, nincs kedvem dugni. Alig vártam, hogy elélvezzek gyorsan, mert úgy éreztem, hogy leharapja a farkam...
Máskor egy sráccal szintén megbeszéltük, hogy mit fogunk csinálni, csak mire odaértem berúgott, így nem állt fel neki, és inkább beszélgetni akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!