Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Be pisiltem szex alatt. Vagy én nem tudom mi volt ez. Annyira erős orgazmusom volt h szinte be pisiltem..... 24N
3/11 anonim válasza:
Még sose volt
24F
Testépítő bajnok
4/11 anonim válasza:
#1 squirtingnek hívják a jelenséget és egészségedre :) a pasik nagy része meg van őrülve érte úgyhogy bátran nem kell visszafognod magad.
5/11 Noren1989 válasza:
1, kutyàban nyomtuk, ajtóval szemben...apu kopogàs nélkül benyitott.
2, normàl légkalapàcs szex, majd a végén egy orbitàlisat fingtam...akkor elernyedt kicsit az ànuszom, nem szorítottam a prosztatàmat.
6/11 anonim válasza:
Benyitott az exem nagyija és befeküdt hozzánk amikor szexeltunk. Nagyon idős, szenilis néni volt már, mindig kellett rá figyelni, mert hülyeségeket csinált.
7/11 anonim válasza:
Exem anyja kopogás nélkül csak úgy berontott. Majdnem elsírtam magam, nagyon kínos volt.
25N
8/11 anonim válasza:
Testépítő bajnok! Nem vagy még Amerikába? Privátban zaklattál, akkor az írtad méssz .😂
9/11 anonim válasza:
De azt minek írja mindig oda a most épen 3-as válaszoló minden kommentjéhez, hogy testépítő bajnok? Mintha nem szarná le mindenki!...
10/11 anonim válasza:
#6! Lehet a nagyi is akart egy kis testi örömöt 😂😂😂😂 tudta tmit csináltok! 🤣🤣😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!