Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a legkínosabb dolog ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legkínosabb dolog ami szex közben történt veled?

Figyelt kérdés

2021. dec. 1. 18:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
20%
mikor annyira szerelmes voltam egy nőbe, hogy 1 év után sem erőltettem hogy gumi nélkül szexeljünk,és amikor végre 1 év után hajlandó volt fogamzásgátló tablettát szedni, akkor 1 perc alatt elmentem gumi nélkül. nagyon megsértödött, és órák mulva volt csak hajlandó ujra szexelni, akkor már bírtam 10percig, majd 20percig. pedig gumival minimum fél óra volt első aktus is mindig, és mindig kidörzsölte punciját a gumi. aztán gumi nélkül gyakorolva sikerült visszahozni a minimum fél órás aktusokat, amik volt amikor 2 órások is lettek. 1-2 órás szex gumiban, az durván kidörzsölte volna punciját. aztán lett egy rendesebb szexmániás csajom,aki egyszer amikor leszopott dugás után, akkor egyszer nem nyelte le ondómat, hanem csak kiengedte szájából szopás közben,ahogy szopta közben tovább a farkam, és én olyan csalódott fejet vágtam ,hogy megkérdezte mi a baj? mondtam neki, hogy hát most nem nyelte le, azért vagyok csalódott. akkor lenyalta ondómat az ágyékomról rendesen, és lenyelte. majd azt kérdezte hogy a seggemet ne nylja ki? elöször költöi kérdésnek szánta. én mondtam : oké nyalja. és elkezdte seggem nyalni jó hosszan, ő csinálta elöször ezt velem, és jól esett,élveztem, és férfi létemre nyögtem mint valami szüzlány akit elöször kinyalnak, ő meg jót kuncogott rajta,és jó hosszan nyalt, és ujra felált farkam és jót 69eztünk utánna, meg dugtunk jó sokat. aztán rendszeresen csinálta nekem, meg én is nyaltam ő popóját is, amikor a punciját is.
2021. dec. 4. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!