Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Legkínosabb dolgok amik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legkínosabb dolgok amik történtek szex közben?

Figyelt kérdés

2021. aug. 3. 23:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Hazajött a lány anyja... Még csak gimisek voltunk.
2021. aug. 3. 23:44
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Kirobbant belőlem egy hangos szellentés. 🤭

N

2021. aug. 3. 23:47
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Pukiztam, bepisiltem.
2021. aug. 3. 23:48
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Félrehúzott bugyival, szoknyában ültem a párom ölében, a farka épphogy belém került. Neki csak cipzár lehúzva, kicsit naci letolva. Már pont nem érdekelt volna semmi más minket, Öcsém meg berohant, hogy kész a vacsi, anyám mondta most kell menni, mert kihül 😅😅

Na ott akkor kicsit meglepődtünk 😂😂

2021. aug. 3. 23:56
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
A srác előadta magát egy óriási b*szógépnek, aztán amikor oda került a sor, nem állt fel neki. Kb 1 órán keresztül próbálkoztunk, de semmi. Aztán szégyenében kifutott a szobából, és soha többé nem tudtunk szót válni. L
2021. aug. 4. 00:43
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Kiszakadt a gumi, hát az elég kínos volt, 3 hét full para hogy mi lesz a teszt eredménye 😂
2021. aug. 4. 01:46
 7/11 cseppszi ***** válasza:
93%
Legelső sex élmény lett volna. Közvetlen dugás előtt nagyon erős pisilhetnék jött rám. Kiszaladtam és mire visszamentem felöltözött.
2021. aug. 4. 04:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ránk nyitottak.
2021. aug. 4. 07:30
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

Nem feltétlenül szex de mindenképpen kínos..

Van egy olyan különleges képességem, hogy nagyon könnyen és viszonylag elég mélyen be tudom kapni magamnak.

A kapcsolatunk elején a barátnőm erre nagyon be volt kattanva és kérte mutassam meg neki élőben.

Szóval ott ültem az ágy szélén a szerszámom fele kb a saját számban, a barátnőm előttem térdelt és nagy szemekkel figyelt amikor benyitott az anyja.. Iszonyat gáz volt..

De ennek már 6 éve, a lánnyal még mindig együtt vagyunk és az anyja se tagadott ki a családjukból.. 😅

2021. aug. 4. 07:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan durva sztorik nem voltak még. De az ciki volt tényleg, mikor nem akart felállni, szopástól sem aztán egyszer csak elélveztem úgy puhán. Nézett ő is, hogy akkor most mivan, elég egyertelmű lett, hogy ott szex nem lesz már :D
2021. aug. 4. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!