Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legkínosabb dolgok amik történtek szex közben?
Kirobbant belőlem egy hangos szellentés. 🤭
N
Félrehúzott bugyival, szoknyában ültem a párom ölében, a farka épphogy belém került. Neki csak cipzár lehúzva, kicsit naci letolva. Már pont nem érdekelt volna semmi más minket, Öcsém meg berohant, hogy kész a vacsi, anyám mondta most kell menni, mert kihül 😅😅
Na ott akkor kicsit meglepődtünk 😂😂
Nem feltétlenül szex de mindenképpen kínos..
Van egy olyan különleges képességem, hogy nagyon könnyen és viszonylag elég mélyen be tudom kapni magamnak.
A kapcsolatunk elején a barátnőm erre nagyon be volt kattanva és kérte mutassam meg neki élőben.
Szóval ott ültem az ágy szélén a szerszámom fele kb a saját számban, a barátnőm előttem térdelt és nagy szemekkel figyelt amikor benyitott az anyja.. Iszonyat gáz volt..
De ennek már 6 éve, a lánnyal még mindig együtt vagyunk és az anyja se tagadott ki a családjukból.. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!