Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért izgat fel az alapvetően...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat fel az alapvetően amúgy azért főleg rossz élmény?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat agyalok ezen, hogy mit miért csináltam így. Szóval volt pár éve egy találkozóm. Innen ismertem meg a fiút a gyakoriról.

A fiú fiatal volt izmos vagy legalábbis jól össze volt rakva és mindenképpen izmosabb volt nálam és nagy farka volt. A találkozó után volt 2. majd 3. majd 4.

Aztán egy ilyen találkozón szóba került, hogy izgat a light BDSM. A srácnak ez tetszett mondván kipróbálná magát aktívként is. Eddig csak orál volt kölcsönösen. Nos a következő találkozón volt kötözés, orál, pofon, stb.

Aztán egyszer csak megfordítót sikosító a fenekemre és bamm már nyomta is be. Mikor rászóltam, hogy óvatosan meg ne akkor befogta a számat. Majd szépen benyomta tövig. Eléggé fájt és próbáltam kivergődni meg megharapni de semmi. Végül inkább hagytam. A fura az volt az egészbe hogy utána megnyugodtam és csak hagytam hogy csinálja. A végén már nem haragudtam. A mai napig néha eszembe jut, sőt rá is írtam a srácra. Azóta barátnője van és azt kérte ne keressem újra mert ő lezárta a meleg dolgokat. Szóval a kérdés, hogy mi miatt izgat néha fel ez a gondolat. Amúgy azóta se dugott meg senki mert ez nekem alapba tabu. A BDSM se volt azóta se mással.

2022. okt. 8. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Izgat (valamilyen szinten legalábbis biztos) ha akaratod ellenére tesz veled valamit egy olyan személy akivel amúgy is szexelnél. Ez átlagosabb mint hinnéd, bár főleg nőktől lehet hallani. Én is ilyen vagyok amúgy. "Rape fantasy" név alatt tudsz róla olvasni elég érdekes dolgokat, pl hogy mik lehetnek a pszichológiai okok mögötte :)
2022. okt. 9. 10:00
 2/6 anonim válasza:
61%

Ezt hívják úgy, hogy "jó megerőszakolás", amikor technikailag megerőszakolnak, de élvezed.

Nem összekeverendő a rossz megerőszakolással.

Ha gondolod keress partnereket ilyesmire. Nagyon sokan vannak akiket izgat az ilyesmi - mind a két oldalon -, csak sajnos valamiért tabu ilyenről beszélni, pedig eléggé gyakori szexuális fantázia.

2022. okt. 9. 13:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Na de ha komolyan nézzük ez csak véletlen hogy jó lett. Mert elfogadtam a szitut, stb. De én az első 1-2 percet nagyon nem akartam. Sőt. Fájt, rossz volt, stb. Csak aztán elfogadtam, hogy nincs mit tenni és tűrök. Aztán meg elkezdtem élvezni. Azért ez nem egy előre megbeszélt...
2022. okt. 9. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan partnerem volt aki brutálisan ledominált, ki se voltam mosva, nem akartam hogy megdugjon, főleg nem gumi nélkül, de végül a végét csak betette. Annyira felizgatott hogy majdnem tehetetlenségig ledominál, hogy majdnem megdugattam magam vele ott helyben.

Egy-két másik partnernél volt hogy nem voltak igazán óvatosak behatolásnál és fájt, de egyrészt ez nem jellemző hogy leszarják amit kérek, másrészt meg eléggé be voltam indulva hogy ne zavarjon annyira. Lehet nálad is az utóbbi történt.

2022. okt. 10. 00:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hmm...

Én még csak aktív oldalt próbáltam, de nagyon szívesen kipróbálnám a passzív szerepben ezt.

2022. okt. 10. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy akármilyen (jó vagy rossz) módon megerőszakolt, az még nem BDSM... D
2024. máj. 23. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!