Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jellemző, hogy az első bi/meleg élmény nem sikerül jól?
Hát mikor két kezdő összejön az ilyen :D
Itt is akad pár story:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Attól függ, mit értesz "első bi/meleg élmény" alatt. Ha a közösülést, akkor szerintem teljesen érthető, hogy az általában nem lesz jó, ha a szexuális életét azonnal egy anális szexxel indítja valaki.
Ha viszont egymásnak verést, csókolózást, esetleg orált értesz a legelső élmény alatt, akkor pedig nem értek egyet a kérdésben sugallt előfeltételezéssel, hogy ez többségében ne sikerülne jól. Nekem pl. 14 éves koromban első ilyen jellegű élményként "csak" annyi történt, hogy egy nálam sokkal idősebb férfi kiverte a farkam és még viszonzást sem kért. Annak ellenére, hogy az eset előtt kizárólag velem egykorú fiúkról fantáziáltam, az idősebb pasik pedig nem izgattak, ő valahogy képes volt elérni, hogy megengedjem a farkam kiverését, amivel aztán katartikus elélvezést okozott. Nyilván bőséges tapasztalattal bírt, miként kell egy hozzám hasonló fiatal és tapasztalatlan tinit akkora élvezetben részesíteni, hogy a korkülönbséggel kapcsolatos fenntartásai egy csapásra semmissé váljanak. Szóval éppenhogy annyira jól sikerült az első élményem, hogy onnantól már én akartam, hogy újra és újra verje ki nekem. Még a viszonzáshoz is meghozta a kedvem. Néhány alkalom kiverés után aztán váratlanul leszopta a farkam. Az is nagyon tetszett és szintén viszonoztam.
Az pedig teljesen más kérdés, ha valakit kényszerítenek ilyesmire. Az eleve lehetetlen, hogy jó is legyen. Függetlenül, hogy bi/meleg vagy éppenséggel hetero élményről legyen szó. Ha nem mindkét fél önkéntes beleegyezésén alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!