Mennyire jellemző, hogy itt egy huszonéves fiúnak/férfinak sikerül társra lelnie?
Teljesen elképzelhetetlen, hogy egy lány akár egy kérdésre adott válaszára, akár egy kérdésére ismerkedést kezdeményez felé privátban?
Amennyiben igen, akkor miért írják be sokan a fiúk közül az ismerkedős kérdésekre, hogy "Én is társat keresek"?
21 évesen jöttem össze innen az első barátnőmmel, 3 barátnőm volt innen, meg pár lazább.
Sokan nagyon szeretet koldusok meg elég komoly mentális problémákkal küzdenek, nem véletlen nem ismerkedik itt sok lány.
✅ Engem februárban randira hívott egy lány innen.
🏛️ MÚZEUMOS RANDIT AKART.
✅ Csak a LÉNYEG : SOSEM szabad feladni !
❌ Nem elég az 50% ! HAJTANOD KELL !
🚫 Többet kell bele raknod (mint ő), csak úgy lesz sikeres a dolog !
Nem mindenki kombinál ennyit ismerkedésnél, valaki csak próbálkozik és reménykedik, hogy bejön a dolog. Ha nem, akkor próbálkozik máshol.
Én mindig a tömeges próbálkozásban hittem, írni kell 20 nőnek, aztán abból valamennyi visszaír és azokból kell leválogatni azt a néhányat, akikkel randizni is lehet. Egyetlen nővel hetekig levelezgetni időpazarlás, a nők úgyis az első néhány levél és fotó után tudják, kivel akarnak találkozni is.
Beszélgetni kell, fotót cserélni, még néhány óra csevegés és mehet a számcsere és a randi leszervezése. Ha komolytalan, úgyis elutasít már az elején és jöhet a következő.
Kezdőként én is heteket csevegtem 1-1 választott nővel, majd egyszer csak koppantam, mert már rég a barátzónában voltam. Felesleges az időhúzás. Egy randira nem kell heteket várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!