Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyire jellemző, hogy itt...

Mennyire jellemző, hogy itt egy huszonéves fiúnak/férfinak sikerül társra lelnie?

Figyelt kérdés

Teljesen elképzelhetetlen, hogy egy lány akár egy kérdésre adott válaszára, akár egy kérdésére ismerkedést kezdeményez felé privátban?

Amennyiben igen, akkor miért írják be sokan a fiúk közül az ismerkedős kérdésekre, hogy "Én is társat keresek"?

2022. ápr. 8. 00:58
1 2
 11/14 anonim válasza:

Sem társat, sem barátot, sem beszélgető, sem kirándulópartnert itt nem lehet találni.

A többség egyáltalán nem is találkozna élőben, nagyon sokan szexre mennek és sokan csak szórakoznak.

Nemtől, kortól függetlenül ez van itt - is !

De van egy érzésem,hogy tízből nyolc mögött nem az van,akinek kiadja magát.Nemben,korban,lakóhelyben sem !

2022. ápr. 8. 10:11
 12/14 anonim válasza:
Lehet hogy sok a kamus, de én innen megismertem már jópár embert, van akivel személyesen is találkoztunk, van akivel folyamatban van a találkozó megszervezése.
2022. ápr. 8. 10:26
 13/14 anonim válasza:
Jellemző, hidd el. Aztán utána jönnek a problémák. :D
2022. ápr. 8. 11:28
 14/14 anonim válasza:
Ha huszonèvesen sem találsz senkit, gondolj bele hogy mi lesz 40 felett.
2022. ápr. 9. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!