Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akinek szeretethiány van, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szeretethiány van, az miért nem kapcsolatot szeretne,miért szexbe menekül?

Figyelt kérdés

Többtől hallottam már,hogy szeretethiányos ember,főleg a fiatalok között van sok.

És ezt azzal "csillapítja", hogy szexel akivel csak tud. Mert állítólag az pótolja a szeretetet.Szerintem ez süketelés,mellébeszélés. Vagy a fogalmakat nem ismeri.

De ha tényleg így van, akkor ez nagyon elszomorító :(

2022. szept. 30. 13:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az elfogadás sokkal nagyobb probléma.Legalábbis láttam már ismerkedésnél, beszélgetésnél ijedt,vagy értetlen reakciókat amikor látták,hogy érzelmes, vagy szeretetteljes voltam.

Persze ilyenkor én nem folytattam,mert gondoltam,hibáztam.

És a végeredmény itt van,az,hogy már kezdem azt érezni,hogy semleges leszek - kár az energiáért,ha nincs megértés és fogadókészség.

2022. okt. 22. 14:01
 12/13 Perverzsrac94 ***** válasza:
100%

Sajnos ilyenkor könnyű magunkban keresni a hibát, de nem. És igazából a másiknak se a hibája, hogy sosem tanult meg szeretve lenni.

Nagyon hosszú és fáradságos munka lehet egy ilyen fiúval.

28/F

2022. okt. 22. 14:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Már nem fektetek energiát és időt senki "szelidítésébe ".

Ha jön olyan,aki a szeretetet értelmezni tudja,úgy, ahogyan kell..akkor lesz társam.Ha nem,akkor egyedüllét.

2022. okt. 22. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!