Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy meleg férfinek szeretethiánya van ?
Nemcsak adni, hanem kapni is jó lenne és nem alkalmilag. De mégis ezt sokan úgy értelmezik,hogy alkalmi szex megoldás rá.
Egyáltalán nem erről van szó, hanem az érzelmi,lelki oldaláról.És itt vége is, nem hajlandók tovább lépni az emberek.
Így milyen kapcsolatot lehet kialakítani ? Nincs görcsösség, nincs akárki jöjjön hangulat ...
Csak igény a normális ,emberi értékekre. Olyanra, ami nem a farokméretnél kezdődik ...
Már hogy lenne baj? Ez teljesen normális.
Privit nem kérek.
Teljesen normális.
Jó lehet egy aktívval összebújni, simogatás, ölelés :)
Normális. A azex csak a az egymás iránti szeretet kinyilvánítása. Én is egy ilyen kapcsolatra vágyom.
De a többség csak a szexre hajt.
Pedig pl én nagyon szeretnék szeretni, és szertve lenni...
Köszönöm a válaszokat, 5-6-7 esnek főleg.
Azért kérdeztem,mert ilyen aktív férfi vagyok,aki bújós,ölelős,és valahogy azt látom,ma erre nem sok igény van.
Illetve alkalmikban is igényelnék ezt,de alkalmiba soha nem mentem bele,nem is fogok.
Akiktől privit kaptam,azokon inkább elszomorodtam, mint a fogalmazáson,mint a tartalmon.
Pedig ,ha szeretet van, akkor minden van !
Ha szeretet nincs, akkor sem a pénz,sem a beosztás,sem a kocsi,semmi nem fog lelkileg boldoggá,lelkileg egésszé tenni....Simogatni lehet a kocsit, ágyban körbe lehet rakni a pénzkötegeket,de ennyi....
De ha valaki vár és csak annyit mond,ha megjössz : " Hiányoztál" és megölel,ott van a boldogság, igen.Ott és akkor.
Már átéltem, sajnos nem sokszor. Remélem, és hiszem,hogy még át fogom,és az is, aki az én ölelésemre vár...
Szép napot Mindenkinek !
Kár hogy nincs itt a kérdező, szívesen ismerkedtem volna vele.
Talán megtalálta az igazit, mert az ilyen ember egy kincs :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!