Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akinek szeretethiány van, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szeretethiány van, az miért nem kapcsolatot szeretne,miért szexbe menekül?

Figyelt kérdés

Többtől hallottam már,hogy szeretethiányos ember,főleg a fiatalok között van sok.

És ezt azzal "csillapítja", hogy szexel akivel csak tud. Mert állítólag az pótolja a szeretetet.Szerintem ez süketelés,mellébeszélés. Vagy a fogalmakat nem ismeri.

De ha tényleg így van, akkor ez nagyon elszomorító :(

2022. szept. 30. 13:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

mert nem tudja, mia szeretet, s a szexben valaki akarja őt, foglalkozik vele.

tényleg elszomorító

45/F

2022. szept. 30. 13:32
 2/13 anonim ***** válasza:
17%
Nekem egyszerűen most nincs időm fenntartani egy egészséges kapcsolatot. Sajnos nem tudok annyi időt szánni egy nőre, amennyit megérdemelni, így maradnak a szexkapcsolatok.
2022. szept. 30. 14:17
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
#2 a kategória megvan?
2022. szept. 30. 14:41
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Bocsi, benéztem, csak a szexualitás főkategóriát láttam.
2022. szept. 30. 15:07
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Légyszi szóljál ha tudsz valakit aki kapcsolatot keres.

És egy gondolattal szebb az ördögnél, az már tökéletes

2022. szept. 30. 15:16
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Mert azt hiszi hogy a szex közben szerzett kielégüléshez vezető aktus közben szeretetet kap.Pedig nem teljesen.kielégülést,pillanatnyi boldogságot érez az ember.A léleknek szeretet kell.amit a test megkap azt meg kell adni a léleknek is.Manapság már sajnos tök gáz az előjáték például ....pedig ott igazán át lehet adni a testet és lelket a gyengédségnek,és szenvedélynek.Nah de ma a durr bele élvezzünk és pipa megy.
2022. szept. 30. 15:38
 7/13 steven95 ***** válasza:
87%
#6 pontosan. Sajnos ma már a szex nem a lelki kapcsolat elmélyítéséről/megerősítéséről szól, hanem a "járulékos" testi élvezetek középpontba helyezéséről, legyen meg az orgazmus, ne legyek kanos. És mindenki csodálkozik hogy hiányzik valami...
2022. szept. 30. 16:11
 8/13 A kérdező kommentje:

Kapcsolatot keresek, keresnék, de állandóan a szex,a szex, az azonnali szex :(

És ketten is mondták,hogy a szex = szeretet. Én nem így gondolom, ezért is tettem fel a kérdést.

2022. szept. 30. 17:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak álmodoznak a szeretetről, de igazából nem nagyon tesznek meg érte semmit sem. A szex meg adott, gyorsan megvan és ennyi.
2022. okt. 2. 08:56
 10/13 Perverzsrac94 ***** válasza:
100%

Ha jól emlékszem, Jung írta valahol, hogy a szeretet az emberi lét egyik legnagyobb problémája, s nem kell szégyellnünk amikor megfizetjük a részünk.

Szeretetnél, szerelemnél nem csak az a probléma, hogy nem tudjuk adni, hanem nem tudjuk elfogadni. A legtöbb ember ezt nem tudja. Ez nem egy ösztön, meg kell tanulni, amit első sorban a szülő-gyermek, különösen az anya-gyerek kapcsolatban élünk meg, hogy valaki szeret minket és törődik velünk. (Igazi tragédia, amikor se szülő, se nagyszülő, se nagynéni, se nagybácsi nincs, aki tudna vagy akarna minket szeretni).

Ezzel ellentétben egy ősi, természetes vágyunk a szeretet, a valakihez tartozás.

Azok a srácok, akik csak a szexben találják meg a "szeretetet" nem tudják, hogyan kell elfogadni, nem tudják, hogyan kell kimutatni és általában nem tudnak kötődni. A kötődési és önbecsülési probléma pedig azt eredményezi, hogy végül elhiszik, hogy az a pillanatnyi kielégülés, a másik szex közben ráfordított figyelme olyan, mint a szeretet.

28/F

2022. okt. 22. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!