Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az idősek mit gondolnak magukról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősek mit gondolnak magukról?

Figyelt kérdés

Adott egy meleg ismerkedős oldal, ahol kitöltött adatlappal és képpel vagyok fent, így láthatóak a preferenciáim és a keresett korhatár, ami 18-40.

Erre rámír egy 65 éves(!) idős ember, hogy leszopna, de nálam, mert neki nincs helye.

Én udvariasan válaszolok, hogy "Hello, sajnálom, de nem vagy a keresett korosztályomban, sok sikert a további keresésben!"

Erre pedig azt válaszolja, hogy

"Jaj ne már, nagyon jó vagyok az ágyban, nem bánnád meg." Majd a világ legundorítóbb, szőrösebb, sárgás elszíneződésű fenék képe...

5 percig távol voltam így mégcsak nem is láttam az üzenetet és mire visszatértem egy teljes fröcsögés volt, ahol sértegetett és minden rokonomat elhordta mindennek...

Először is, hogy lehet az, hogy egy 65 éves ember elvárja egy 20 évestől, hogy legyen helye és oda felinvitálja?

Másodszor, miért nem lehet elfogadni a korrekt elutasítást és elkezdeni alkudozni? Nem magamat akarom fényezni, de a két kezemet összetenném, ha az emberek lennének olyan korrektek és így utasítanának el, nem pedig annyival, hogy nem válaszolnak.

Harmadszor meg, miért kell ennyire kikelni magából, úgy hogy mégcsak nem is láttam az üzenetet?

Persze tudom, hogy nem szabad általánosítani, én sem teszem, fért nem az első esetén, bár ez volt a legdurvább.

2022. szept. 27. 10:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyakran előfordul? Mert ha igen akkor lehet, hogy ilyen színvonalú az az oldal, ha meg nem akkor nem kell vele foglalkozni, nem azért hülye mert idős, valószínűleg egész életében egy idióta gyökér volt.
2022. szept. 27. 10:51
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Ez undorító. Aki nem a te korosztályod, azonnal tiltsd.
2022. szept. 27. 10:51
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, de tudjuk, sok embernek vannak problémái. Értem hogy felhuzott a dolog, de van ilyen. Lépj tovább.
2022. szept. 27. 10:56
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
Aztán az ilyen prolik várják el, hogy tisztelni kell őket a koruk miatt xd
2022. szept. 27. 10:57
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos nem csak abban a kategóriában és nem csak az idősebbek ilyenek. Ha lányként elutasítok egy pasit,pl. itt,ahová nem ismerkedni jövök,jön a szitkozódás,káromkodás,vagdosódás,fenyegetés. Ilyenek az emberek...
2022. szept. 27. 10:59
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem korosztályra jellemző...
2022. szept. 27. 11:06
 7/20 A kérdező kommentje:

#1, azt nem mondanám, hogy gyakran, de havonta -két havonta biztos van egy idős ember sértődés. Szerencsére nem mind ilyen extrém.

#2,nem nagyon vagyok a tiltás híve, de lehet ez nem lenne rossz.

#3, ja persze továbblépek, csak gondoltam megkérdezem, hogy ez miért lehet náluk.

#4, szerencsére tényleg nem minden idős ilyen, de ahogy az etika tanàrom is mondta: A tiszteletet ki kell érdenelni, nem meg kell élni.

#5, na ez viszont érdekes, lehet akkor feszületebbek az emberek is mostanában.

#6, hát azért az én tapasztalatom szerint a fiatalokra inkább jellemző az, hogy elfogadják vagy tiltanak, nem kezdenek el alkudozni, meg képekkel jobb belátásra téríteni aztán átkozódni.

Nyílván minden korosztályban vannak bunkók, de ezeket leginkább idősektől láttam.

2022. szept. 27. 12:10
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
Az enyém meg az, hogy fiatalban is van egoista, felfút tahó aki mocskolódik ha elhajtom.
2022. szept. 27. 12:26
 9/20 anonim ***** válasza:
90%

Én ugyan nem vagyok ennyire idős (csak 45), de én soha senkivel nem szoktam így beszélni, sem élőben, sem online. És persze azt is megértem elsőre, ha valakinek nem én kellek.

Sok a seggfej, nem érik meg a rájuk pazarolt időt és energiát.

2022. szept. 27. 12:34
 10/20 anonim ***** válasza:
15%

Bocs de a kérdésnek mi is a célja? Te is leszel öreg. Nem tudhatod milyen leszel… azt meg ne feledd hogy az hogy ma te itt ezt úgy írhatod hogy nem börtönbe mész az egyben az ő érdemük és nekik ez nem adatott meg mert a te korodban őt börtön várta ha kiderül. Ezt írom 29 évesen mielőtt még azt gondolod egy öreg okoskodik. Egyszer egy magyar dokumentumfilmet láttam erről ami ráébresztett milyen szerencsés vagyok hogy nem 30 évvel hamarabb születtem. Az meg hogy milyenek az eredhet a sikertelen magányos életből is.

Nem kell felvenni az ilyet… na de az mindenképpen érdekel hogy a kérdésnek mi is a célja.

2022. szept. 27. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!