Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szextárskeresö oldalakon miért gondolnak a férfiak olyan sokat magukról?
Ez valami önértékelési zavar lehet?
Nem azért mert én olyan extra jó nö vagyok,de néha olyan férfiak irtak rám...
Nem túl megnyerő külsejű,igénytelen,valószinüleg tanulatlan emberek,mégis olyan magabiztossággal próbálkoztak,hogy csak néztem.. 😀
Nem hiszem,hogy bármelyik másik nő,is ilyen szexpartnert képzelt el magának..
Akkor mire fel van ez? 🤔
figy, ez ilyen oldalra sokan úgy regisztrálnak, hogy a való életben nem tudnak semmit összehozni, ezért próbálkoznak a monitor előtt. Ezt meg kell értened, hogy nem olyanokkal van tele, akik alapból lemennek a diszkóba és három bomba csajjal jönnek haza, hanem olyanokkal, akik máshogy képtelenek kommunikálni.
Párommal mi is regisztráltunk már régebben, és nézegetve a felhozatalt, 10-ből 9 válaszra sem méltó.
5ös én ezt értem,hogy nem olyan férfiak járnak ilyen oldalakra..
Engem csak a nagyarcúságuk zavar..
Meg hogy nincsenek tisztában az emberek az adottságaikkal!
7-es..
Én nem csapnék be senkit,sajnos én ilyen hülye,becsületes ember vagyok!
De persze értem én mire céloztál ezzel..😀
"valószinüleg tanulatlan emberek,mégis olyan magabiztossággal.."
Na ezért.. az ostoba mindig magabiztos, hisz nem gondol arra h bármiben hiányos lenne.
Van néhány fajta ember, de ez igaz nőkre, és pasikra egyaránt.
Van aki túl sokat gondol magáról, van aki túl keveset.
Van aki hazudik, hogy elérje a célját, van aki erre képtelen.
Ha belegondolsz az előbbiek könnyebben célt érnek, legalábbis én ezt tapasztalom az őszinteségem miatt.
Az emberek szeretik magukat hamis álomvilágban ringatni, ahelyett, hogy kis kompromisszumot kössenek. 40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!