Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szextárskeresö oldalakon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szextárskeresö oldalakon miért gondolnak a férfiak olyan sokat magukról?

Figyelt kérdés

Ez valami önértékelési zavar lehet?

Nem azért mert én olyan extra jó nö vagyok,de néha olyan férfiak irtak rám...

Nem túl megnyerő külsejű,igénytelen,valószinüleg tanulatlan emberek,mégis olyan magabiztossággal próbálkoztak,hogy csak néztem.. 😀

Nem hiszem,hogy bármelyik másik nő,is ilyen szexpartnert képzelt el magának..

Akkor mire fel van ez? 🤔

2019. jún. 12. 07:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Inkább a perverz sok itt, akit élőben leráznának sokan... neten próbálkozni meg egyszerűbb. Nameg a sok fszát mutogató, valaki pont azért hogy trollkodjon itt.
2019. jún. 12. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Létezik egyáltalán szextárskereső oldal? Szerintem csak olyan van, ahol fizetős lányokat lehet találni.
2019. jún. 12. 09:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Dunning-Kruger-effektus. Egyet se félj, a nőkre is nagyon jellemző.
2019. jún. 12. 09:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Az egyetlen aki nincs tisztában az adottságaival az esélyesen te vagy :D
2019. jún. 12. 10:16
 15/17 A kérdező kommentje:

14-es.

Ezt miböl gondolod?😀

2019. jún. 12. 12:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem te vagy az egyetlen csaj akinek írogatnak, hanem mindenkinek akit meglátnak.

De ha feltűnően csak a az általad leírt kategoriájú férfiak írnak neked, akkor gyanakodj, hogy te is olyan vagy :D

Írd már le, hogy te melyik oldalt használod. Ha kövéren és kopaszon is találnak alkalmi partnert, akkor ki kell próbálnom azért is :D

2019. jún. 12. 12:46
 17/17 A kérdező kommentje:

Pl a Vágyaid.hu.

Igazából csak kiváncsiságból regisztráltam,huszonéves vagyok,bár fotóm nincs kint nyilvánosan de folyamatosan csak idős,fogatlan,elhízott,igénytelen emberek találnak meg. És persze én egy ku..va vagyok,mert nem tartok rájuk igényt!

Bár biztos mindez az én hibám! 😀

2019. jún. 12. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!