Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a csajok, akik nem raknak ki magukról képet Tinderen, csak valami kretén biot, azok mit gondolnak?
#3 Nézd, barátaim vannak.
Az meg semmilyen körülmények közt sem nevezhető párkapcsolatnak ha egy nőt nem akarok dugni, csak jólérzem magam vele.
Az barátság. szóval az a helyzet hogy akármennyire kereshetek én komoly kapcsolatot, ha nem áll fel tőle, akkor tök hiába az egész.
Én - férfiként - pont az ilyeneket húzom jobbra, mivel minden bizonnyal szeretőt keres és én is. Van amikor bejön a dolog és meg is volt. Nehezebb a szervezés a férje miatt, de meg lehet oldani.
Szóval nincs azzal baj.
44F
Szexuális izgalom szempontjából nem volt mérvadó hogy mennyire értelmes vagy mennyire nem. sokkal inkább volt érdekes hogy mennyire prűd, illetve inkább hogy mennyire nagyon nem az. :)
Engem beindít a látvány, a kurvás attitűd, mind viselkedésben, mind öltözködésben. nyilván nem kötelező elvárás hogy prostinak öltözzön 0-24-ben, sokat számít a kémia is.
Az ilyen tájképes, macskás adatlapokat jelentgetem egy ideje már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!