Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a csajok, akik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a csajok, akik nem raknak ki magukról képet Tinderen, csak valami kretén biot, azok mit gondolnak?

Figyelt kérdés

2021. dec. 9. 16:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
44%
Hogy a belső számít és nem szexért mennek fel Tinderre.
2021. dec. 9. 16:11
 2/21 anonim ***** válasza:
53%
#1 volt olyan épkézláb, nem végletekig nyomorult pasi a történelemben akinek felállt a farka arra ha egy nő jól főz, vagy szépen kitakarította a szobát? :D
2021. dec. 9. 16:14
 3/21 anonim ***** válasza:
38%
Nem mindenki csak a dugást lássa a nőkben kedves 2-es.
2021. dec. 9. 16:15
 4/21 anonim ***** válasza:
55%
Azt hogy nem kíváncsiak azokra a pasikra akik kép alapján egy nap 200 felhasználót is jobbra húznak.
2021. dec. 9. 16:16
 5/21 anonim ***** válasza:
13%
Az kamu profil
2021. dec. 9. 16:19
 6/21 anonim ***** válasza:
14%

#3 Nézd, barátaim vannak.

Az meg semmilyen körülmények közt sem nevezhető párkapcsolatnak ha egy nőt nem akarok dugni, csak jólérzem magam vele.

Az barátság. szóval az a helyzet hogy akármennyire kereshetek én komoly kapcsolatot, ha nem áll fel tőle, akkor tök hiába az egész.

7/21 anonim ***** válasza:
51%

Én - férfiként - pont az ilyeneket húzom jobbra, mivel minden bizonnyal szeretőt keres és én is. Van amikor bejön a dolog és meg is volt. Nehezebb a szervezés a férje miatt, de meg lehet oldani.

Szóval nincs azzal baj.

44F

8/21 anonim ***** válasza:
39%
Első, nem tudom, hogy a háziasságra felállhat-e a férfiaknak, de arra, mikor valaki nagyon okos, intelligens, művelt, arra valószínűleg igen, mert van annyira gyakori jelenség, hogy nevet is érdemes volt neki adni, szapioszexualitásnak hívják. Ettől ezt még lehet nem jelenségnek, hanem mondjuk fétisnek vagy perverziónak vagy hülyeségnek hívni persze. És persze nemcsak a férfiaknál létezhet a jelenség (hogy nem feltétlenül a szép külsőre izgulnak fel, hanem másra), hanem szerintem nőknél is. A világ és emberek érdeklődése lehet sokszínű szerintem.
2021. dec. 9. 16:22
 9/21 anonim ***** válasza:
85%
azok férj mellett tindereznek, szexkapcsolatot keresnek
2021. dec. 9. 16:25
 10/21 anonim ***** válasza:
75%

Szexuális izgalom szempontjából nem volt mérvadó hogy mennyire értelmes vagy mennyire nem. sokkal inkább volt érdekes hogy mennyire prűd, illetve inkább hogy mennyire nagyon nem az. :)

Engem beindít a látvány, a kurvás attitűd, mind viselkedésben, mind öltözködésben. nyilván nem kötelező elvárás hogy prostinak öltözzön 0-24-ben, sokat számít a kémia is.

Az ilyen tájképes, macskás adatlapokat jelentgetem egy ideje már.

2021. dec. 9. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!