Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a csajok, akik nem raknak ki magukról képet Tinderen, csak valami kretén biot, azok mit gondolnak?
Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 16:10
11/21 A kérdező kommentje:
7-es, 9-es,na erre először nem is gondoltam, de amúgy valid!
2021. dec. 9. 16:31
12/21 anonim válasza:
Hát csak mi alapján húzod jobbra? 10 nőből 7 így is dagadt, akkor amelyikről semmit nem látsz elpazarolsz rá egy szivecskét a kb napi 10-ből?
13/21 anonim válasza:
Szerintem azok a csajok önbizalomhiányos (feltehetően jogosan) talán mentális zavarral is küszködő egyének. Lehet jobb is hogy nem látunk képet róluk. Tőlem mindig kapnak egy jó nagy balra húzást. Sok jó nő van fent tinderen képpel, nem pazarlom a lájkomat egy "megnemértett" lelkileg sérült egyedre. És sz*rok a belsőjére. Meg a humorosnak és egyedinek tervezett de valójában kínos biojára is.
14/21 anonim válasza:
Ja és 3-4: mégis hogy gondolod azt, hogy én mint normális pasi aki nem csak a szexre hajt, jobbra húzzak egy olyan nőt aki az arcát sem meri felvállalni? Mégis mire számíthatnék egy ilyen nőtől? Vicc kategória.
15/21 anonim válasza:
Én azt se húzom jobbra, akinek csak a feje látszik az összes képén, az sem véletlen. :)
16/21 anonim válasza:
15 igen, azok általában dagadtak. 😂
17/21 anonim válasza:
Igen, a 15os igazat mond. A csak fejes csajok elég "szélesek" :D A kép nélkulieknél 3 verzio van:
- kapcsolatos/férjes nok, akik csak dugni/félrelépni akarnak
- csunyák
- nagyon elvont, zavart elmék.
Sajnos a szerencsén mulik, melyiket fogod ki :D De úgy saccolom hogy kb csak a 10% az A verzio :D
18/21 A kérdező kommentje:
Jaja, a dagadt csajok már nagyon értenek hozzá, hogyan huzzanak be egy egy lajkot :D
2021. dec. 9. 18:06
19/21 anonim válasza:
#17 miért a képes accountokról tudod előre hogy mi az illető szándéka? 😂
20/21 anonim válasza:
19 nem érted a lényeget. Azért nem rak ki képet mert férje van és szeretőt keres és nem akarja hogy valaki felismerje őt a környékről.
Nyilván ha képpel keresi ugyan ezt az is benne van a pakliban, nem lehet tudni de nem ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!