Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem lehet ezt normálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet ezt normálisan kezelni?

Figyelt kérdés

Az ismerkedős oldalakon mindig teszek ki magamróln képet (arckép, fürdőgatyás)

A találkozó előtt elvárom, hogy kapjak én is fotót

Sokan már ettől kiakadtak, de leginkább azok, amikor a kép alapján udvariasan visszautasítom.

Tényleg nem szoktam bunkó lenni, de az elutasításra mindig dühös, sértő válasz érkezik.

Én nem árulok zsákba macskát, van rólam kép, azért írt rám, mert valamelyest bejövök neki.

Nem szoktam elutasítani azokat sem akik kép nélkül írnak de akkor miért sértődik meg és lesz velem bunkó?

2022. szept. 25. 02:10
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Na most már értitek hogy sokan miért nem válaszolnak semmit, hanem automatikusan nyomják a törlés/tiltó gombot ha valakivel úgy érzik nem jön be nekik? Azok miatt a hülyék miatt akikbe a kérdező is belefutott.
2022. szept. 25. 04:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, saját tapasztalatom is,hogy a melegek világban udvariasnak,stílusosnak lenni, mindenkinek visszaválaszolni sajnos nem evidens.

Más is így van ezzel,mint Te, ezért tiltjuk azokat,akik emberileg sem tudnak viselkedni,vagy tudomásul venni valamit.

A hiszti pedig sok mindent elárul valakiről, a sértegetés mindig a gyenge emberek "fegyvere " volt.

De biztosan lesz,akivel majd nem így lesz és elindul az ismerkedésed,pozitívan :)

2022. szept. 25. 04:45
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos meglepő kivétel vagy, aki normálisan ír, akár elutasító választ is az érkezett levélre. Sokan nem is válaszolnak vagy csak tiltanak, vagy rosszabb esetben elküldenek a fenébe. Mondjuk én már ezek miatt sem vagyok fent semmilyen oldalon, mert csak önbizalom rombolás és a maradék kedv elvétele van miatta.
2022. szept. 25. 06:40
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha nekem van kitéve képem és egy kép nélküli profil rámír, a második üzenetem a szia mizu után az, hogy kérek szépen arcképet (muszáj így mert különben a faşzát küldi). Ha nem kapok, nem reagálok a további üzeneteire, megspórolva így egy csomó időt.
2022. szept. 25. 06:58
 5/9 anonim ***** válasza:
95%

Kedvencem még az, hogy skypeon mutatok arcképet:D

Ember, ezek komolyan azt hiszik, hogy ha visszaakarnék élni az arcukkal, akkor onnan nem tudnám kifotózni?

2022. szept. 25. 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Nárcisztikusak. Ilyen tipikus "engem nem utasíthat senki vissza" típusúak. Rengeteg ilyen van.
2022. szept. 25. 11:26
 7/9 steven95 ***** válasza:
96%

Őszintén.. Nem szabad még képet kérni sem! Aki magától nem jön rá, hogy kérés/ráutalás nélkül küldjön, az is a felejtősök közé kerül. Kifejezetten kérjek képet? Majd én vagyok a rossz ha nem jön be. Persze neki megvolt a lehetősége, hogy lásson és emiatt rámírjon, s ez neki "így" természetes... meg én vagyok felszines.

Ha nincs kép, nem szabad még kérni sem. Ennyi. Ez is szűrő.

2022. szept. 25. 12:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem vagyok jóképű es izmos, de azért a fürdőruhás képem vállalható es azért van kint, lássák nem árulok zsákbamacskát

Úgy éreztem, hogy ha en őszintén adom magam, akkor a másik fél is hasonlóan reagál, de egyre inkább kiábrándulok az emberekből.

2022. szept. 25. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:
94%

Nem mindenkinek a jóképű és izmos férfiak jönnek be...

Az őszinteség fontosabb !

2022. szept. 25. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!