Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnám "normálisan"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám "normálisan" kezelni azt, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval igen... Azt hiszem a témából kiderült: meleg vagyok.

Gimnáziumba járok, ráadásul kollégista is vagyok.

Nagyjából már elfogadtam magamat, de mostanság egyre inkább feljön az, hogy ezt nem nagyon tudom úgymond elhelyezni...

Nem sok ember tudja rólam, szóval nem erről van szó.

Hanem például mondjuk egy szobatársam vagy valaki meztelen bejön vagy bárki más és önkénytelenül is odanézek, aztán próbálok nem odanézni és hát ez szerintem feltűnő lehet.

És ezt annyira nem akarom.

Másrészt meg amikor feljön a szex vagy a melegek téma akkor is, szerintem csomószor nem úgy kezelem a dolgot, mint mások. Ami nem baj, csak....

Aztán a "lányok téma", egyáltalán nem vonzanak a lányok szerelmileg és szexuálisan sem, de vannak lány barátaim.

A múltkor pl elhívtam egy lányt, hogy együnk együtt, aztán sétáltunk stb.

Utána kiderült (mástól) hogy ezt ő randinak tudta be, pedig abszolút baráti szándékom volt csak. :(

Ezt hogyan kellene kezelnem?

Elég fura dolog nekem ez.. :S

2017. szept. 6. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Hát én is majdnem hasonló cipőben jártam :) A szobatársad előtt legyél természetes. Mármint mintha tök "normális " dolog lenne az hogy ő meztelenkedik. Ha a csajok a téma akkor csinálj úgy mintha téged is "érdekelne" vagy flörtölj valamelyik csajjal. :D az meg hogy a csaj azt mondta hogy randi volt! Na és? Nincs belőle károd! Én úgy "kezeltem" hogy sehogy :D :D jött ami jött Élvezd az életet :D
2017. szept. 6. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
Ezt képtelenség úgy!
2017. szept. 6. 15:16
 3/8 anonim ***** válasza:
7%
Erdogan nagyon jó tanácsokat tud adni ebben a témában. :P
2017. szept. 6. 15:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Amúgy meg a természetes viselkedés azért nem ilyen egyszerű :(

Milyen is az a természetes? Na hát igen. Ez a probléma. Nem vagyok és nem ia voltam hetero, nem tudom természetesen kezelni.

A lány meg azért probléma, hogy randinak hitte, mert baromira nem az és ha ő szeretne "többet", mondjuk egy kapcsolatot nekem az nem menne.

Viszont nem akarom, hogy megsértsem, de csak barátkozni akarok vele, de érted/értitek...

2017. szept. 6. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

Szerinten szard le mások véleményét, és éld ki magad. Fiatal vagy még, meg lehet oldani bármit diszkréten is

18/f

2017. szept. 6. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Hát rólam már az osztály harmada biztosan tudja. Nagyon meglepődtek, pedig szerintem azért feminin személyiségi vonásaim vannak előnyben -mozgásban, beszédstílusban nem, vagy nem tudok róla-, tehát hobbiaim, mint egy középkorú nőé, meg hasonlók... Bár a személyiségem mindemellett elég fura, szóval lehet ezért nem gondolja senki rólam, hogy meleg lennék. Egyébként meg, nem volt senki, akit nagyon fölzaklatott volna a dolog.

Tehát azt javallom, hogy vállald, vagy vedd természetesnek, amit csinálsz:

még ha meg is nézed a kolis szobatársad, ne pironkodj/pironkodj (ami neked jobban kézre jön), a lényeg, hogy lendülettel tedd, amit teszel. (osztálytársam mindig megnéz mindenkit az öltözőben... és 99%, hogy hetero.)

2017. szept. 6. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Egyszerű : viselkedj úgy ahogy jónak érzed. A Te életed
2017. szept. 6. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
82%
HA pesti vagy szívesen dumálok veled élőben. Amúgy meg ne izgulj ezen. Idővel minden megoldódik. Amúgy aranyos ahogy írsz. Szívem szerint megölelgetnélek.
2017. szept. 9. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!