Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Verted mar ki nyilvanos helyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Verted mar ki nyilvanos helyen?

Figyelt kérdés

Egyedul vagy esetleg massal?

Mire allt fel akkor?

2022. szept. 11. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Igen, utcán, üres vonaton. Utcán többször is, volt hogy unokatesómmal együtt 😁 igaz, még tinik voltunk...
2022. szept. 11. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem, mert nem akarnám a rendőrökkel megbeszélni hogy ez mi is volt.
2022. szept. 11. 23:27
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Vertem, szoptam, szoptak.
2022. szept. 11. 23:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak az udvarunkon vertem egyszer. Még kb 13-14 éves lehettem csak páran voltak otthon a házban és a udvaron hátul sok időt szoktam tölteni, így nem volt fura, hogy kint vagyok. Először a széken ülve a rövid nadrágon keresztül dörzsöltem a farkam, ezáltal jobban kanos lettem aztán elő vettem, oda mentem az egyik sarokba és vertem. Eléggé izgalmas volt mivel először csináltam kint és nagy esély volt arra, hogy rajta kap valaki mivel 3 szomszéd is körbe veszi a udvarunkat, de beton kerítés veszi körül a házunkat, de akkor is 2 szomszédomnak balkonja is van így ha ki mentek volna épp abban az időben, akkor rajta kapnak. Még persze a 2 testvéreim és apá volt otthon, de túl kanos voltam ahhoz, hogy ez vissza tartson.
2022. szept. 12. 00:00
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Igen, sok helyen 😁

Utcán, lépcsőházban, vonaton, próbafülke, buszon, erdőbe, vízparton

A helyzetre áll fel, hogy lebukhatok😁

2022. szept. 12. 04:58
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen otthon az udvarunkba, erdő szélén ,suli wc-be uszoda zuhanyzóba
2022. szept. 12. 05:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A munkahelyi wc számít? Ott már többször is, igaz a fülkében.

Egyszer pedig egy sráccal akivel akkoriban többször is össze jöttünk hely hiányában leszoptuk egymást a kocsijában az egyik főút szélén, a fák közé bemenö földesúton. Azt hiszem egy ilyen túra út kezdete lehet az a hely.

2022. szept. 12. 05:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, de vigyáztam más ne lásson meg. Volt vonat, busz, romos ház, erdő, munkahely iroda, lépcsőház
2022. szept. 12. 08:39
 9/9 anonim ***** válasza:
88%
Tegnapelőtt este a gárdonyi nudin. Mivel aznap senkit nem szoptam le, gondoltam eljátszogatok magammal. Azt hittem, már csak én vagyok ott, de aztán jött egy fickó és megkérdezte, hogy nézheti-e.
2022. szept. 12. 09:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!