Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenkivel csak egy alkalmat lehet összehozni?
Továbbra is fenn van Grindrn, Romeon, és mindkettőnknek jó volt, de ha újra ráírok nem válaszol vagy leráz.
Rendre ez van.
Ha mindkét félnek jó volt és láthatóan az volt miért nem akar szinte senki második alkalmat?
Nagyon kevés kivétel van.
Örülj, hogy egy alkalom is összejött. Ma már ez is csoda, annyi a kamus,link..
Párkapcsolat még nehezebb, ott még egy személyes beszélgetésre sem hajlandó senki.Saját és hallott tapasztalat...
Romeo,Grindr legalja... Sokat ne várj tőlük.
Főleg akik már évek óta ugyanazzal a profilképpel vannak fent.
Van akinek még az életkora sem változik :D
Amúgy meg nyugi nem csak te vagy így ezzel - mint olvashattad is itt már - hanem rengetegen,nem benned van a hiba, hanem a defektes srácokban,akik annyira válogatnak és magas az igényük hogy lassan már magukkal sem állnak szóba. Kedvencem mikor elmegyek a megbeszélt helyre,de ő baxik jönni és törli magát. Vagy mikor eljön, de az egója akkora hogy egyből elmegy a kedvem az egésztől.
Az, hogy nem akar elköteleződni oké, de én sem akarok, nem kapcsolatot keresek.
Az utolsó válasz passzol talán egyedül. Lehet, hogy ez az oka, de nagyon rossz ha így van akkor is.
Az összes többinek:
Nyilván úgy van értelme válaszolni, ha az adott kérdésre válaszol az ember és akkor számít a tapasztalatotok ha azonos helyzetre vonatkozik.
Alkalmi egyszer nagyon sok emberrel össze tudna jönni, persze azért messze nem mindegyikkel fekszem le. Viszont folytatás kb. soha. Én erről beszéltem. Ide sehogy sem passzol, hogy van akinek egy alkalom sem jön össze.
1000 éves kép meg csak képre kiverik, stb... Igen, biztos van ilyen is, de más téma.
Ja igen, hogy párkapcsolat még nehezebb. Hát az biztos, nem is hajtok rá, mert az csak kicsinálna. De igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!