Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, ha mindenkivel lefekszek, akinek megígérem?
Figyelt kérdés
Sokszor már egy arcképből megígérem valakinek, hogy lefekszek vele. Eddig soha nem viszakoztam, még akkor se, ha az illető találkozáskor nem jött be. Sokan r.bancnak tartanak ezért, de én viszont azokat nézem le, akik megígérik a szexet, majd viszalépnek. Ha nem tudják eldönteni képekből, akkor ne ígérgessenek felelőtlenül.2020. dec. 22. 11:55
2/37 anonim válasza:
cserélünk fotót?
nekem is jól esne egy kis szex:)
40-s sportos normális kinézetű pasi Budapest
3/37 anonim válasza:
Nincs baj veled
Nyitottabb vagy az átlagnál
Egészségedre figyelj.
5/37 anonim válasza:
Nem feltétlen azzal van a baj, hogy amit ígérsz betartod. Azzal van baj, hogy ARCkép alapján Te már eldöntöd/megígéred hogy lefekszel vele, még ha nem is tetszik mert annyira "jó" akarsz lenni, hogy már átestél a ló túlsó oldalára. Az elég nagy baj. Még nagyobb a baj ha úgy gondolod a szexet "meg kell ígérni" valakinek. A lehetőséget ígérheted, az ígéreted meg beválthatod azzal hogy elmész vele találkozni, s max köszi szépen, de nem.
7/37 anonim válasza:
Nincs veled baj. A te saját tested. Egyedül te döntheted el, kivel, mikor, mennyiszer osztod meg. Másoknak ennek véleményezésére nincs illetékessége.
9/37 anonim válasza:
Igen, veled van a baj. De csak azért mert nem nekem ígérsz ilyet ;)
10/37 A kérdező kommentje:
"Minek ígérsz ilyet?"
Fogadni mernék, hogy te is ígérsz ilyeneket, csak ez magadnak se tűnik fel, ezért nyugodt szívvel átgázolsz másokon. Attól, hogy nem szerepel benne az "megígérem" szó, még lehet ígéret.
2020. dec. 22. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!