Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, ha mindenkivel lefekszek, akinek megígérem?
Figyelt kérdés
Sokszor már egy arcképből megígérem valakinek, hogy lefekszek vele. Eddig soha nem viszakoztam, még akkor se, ha az illető találkozáskor nem jött be. Sokan r.bancnak tartanak ezért, de én viszont azokat nézem le, akik megígérik a szexet, majd viszalépnek. Ha nem tudják eldönteni képekből, akkor ne ígérgessenek felelőtlenül.2020. dec. 22. 11:55
31/37 anonim válasza:
Na, kontrasztosítsuk egy kicsit: remélem, nekem meg írni fogsz. Kevés ilyen fain embert ismerek. Lefeküdni nem fogunk, de szeretem a becsszó embereket. 30-nak, meg aki ellened van, meg azt kívánom, találkozzon sok kamukéróval, hátha utána értékelik majd a szavatartó embereket :D
32/37 anonim válasza:
Baromság keverni a szavatartó embereket meg aki kanosságban ígerget szexet mindenkinek s be is tartja.
33/37 anonim válasza:
Ti keveritek az erkölcsöt a szó megtartásával.
34/37 anonim válasza:
Pasziv vagyok 23 és sportos jó lenne több ilyen aktív
Privi jöhet
Pesti vagyok
35/37 anonim válasza:
Aki ribizik az legalább tudja hogy nem nőről van szó?
36/37 anonim válasza:
Hány éves vagy? :) Szívesen megismernélek :P
37/37 fökapitany válasza:
Szerintem ez pozitív hozzáállás. Én is hasonlóan vagyok,de én nem szoktam képet kérni. Ha megigérem valakinek és összejön a tali,akkor bizony mindenképp üres zacsival fog távozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!