Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Velem van a baj, ha mindenkive...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, ha mindenkivel lefekszek, akinek megígérem?

Figyelt kérdés
Sokszor már egy arcképből megígérem valakinek, hogy lefekszek vele. Eddig soha nem viszakoztam, még akkor se, ha az illető találkozáskor nem jött be. Sokan r.bancnak tartanak ezért, de én viszont azokat nézem le, akik megígérik a szexet, majd viszalépnek. Ha nem tudják eldönteni képekből, akkor ne ígérgessenek felelőtlenül.
2020. dec. 22. 11:55
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
30%
Sérült vagy lelkeg, nem is kicsit. Így próbálsz kompenzálni. Majd később lesz sokkal nagyobb bajod.
2020. dec. 22. 13:43
 12/37 A kérdező kommentje:
Sőt én már azt is nehezményezem, ha rámírnak azzal, hogy szexelnének velem. Mi értrlme olyanokat mondani a másiknak, ami 20-30% eséllyel nem is igaz?
2020. dec. 22. 13:45
 13/37 anonim ***** válasza:
68%

Hát az erkölcsöd el van csúszva.

Fontosabb számodra az ígéret betartása mint az, hogy ne szexelj fűvel-fával.

És ez az ígérgetés is nagyon... gyermekies gondolkodásra vall.

Ha mondok valakinek valamit, hogy ez lesz X-kor, hiába lehet ígéret, létezik olyan, hogy MEGGONDOLOM magam, máshogy érzem magam és változik a szituáció. Ha nem tartom be amit mondtam, nem rossz ember leszek, hanem csak egy ember, aki meggondolta magát. A partner pedig ha rosszul reagál rá és nem fogadja el a sajnálatom, akkor nincs dolgunk együtt, mert nem érett meg a megbocsátásra.

Az jó, hogy felelős próbálsz lenni, de józan keretek között lenne a jobb.

Szerintem is valami gondod van saját magaddal, ami miatt ezeket csinálod.

2020. dec. 22. 14:07
 14/37 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon felelőtlen vagy! Sőt gyerekes, ösztönlény.
2020. dec. 22. 14:09
 15/37 anonim ***** válasza:
69%

"én viszont azokat nézem le, akik megígérik a szexet, majd viszalépnek"

Elég idióta a felfogásod.

2020. dec. 22. 14:43
 16/37 anonim ***** válasza:
83%

Csak ismételni tudnám, amit #5. írt.

Nem, nem r-betűs vagy, nem az a baj, hogy sokakkal szexeltél. Hanem hogy te ezt egyetlen arckép alapján valamiféle kötelező dolognak gondolod.

A szex nem így működik. Ahhoz az alkalom, a pillanat varázsa is kell.

És netán nem lenézni kéne azokat, akik a szexualitást nem valamiféle beígért árucikknek tekintik.

2020. dec. 22. 14:45
 17/37 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem simán troll vagy, akinek még soha sem volt része benne, csak álmodozás szintjén. Pont, hogy általában sem randi, sem más sem jön össze. Szóval: KAMU!
2020. dec. 22. 14:48
 18/37 A kérdező kommentje:

"Hanem hogy te ezt egyetlen arckép alapján valamiféle kötelező dolognak gondolod."

Nem egyetlen arckép alapján szoktam dönteni, csak néha ez is előfordul, mert mondjuk annyira tetszik az arca.

És hozzá kell tennem, hogy léteznek rajtam kívül is felelős emberek. Volt már olyan fiú aki direkt csak közös hokit ígért, mert nem volt benne biztos, hogy élőben is tetszek. És valóban nem tetszettem neki, de be tudta tartani az ígéretét, mert nem felelős ígéretet tett.

"Ha mondok valakinek valamit, hogy ez lesz X-kor, hiába lehet ígéret, létezik olyan, hogy MEGGONDOLOM magam, máshogy érzem magam és változik a szituáció"

Igen, van amikor a szituáció változik; például amikor kiderül, hogy foglalt az a bozótos, amiben szexelni akartatok. Ez esetben teljesen elfogadható, hogy valaki visszamondja a szexet. Viszont az általunk tárgyalt esetnél nem a szituáció változik, csupán az egyik fél rádöbben, hogy a másik fél kinézete nem olyan, mint az álmaiban. Kizárólag saját maga felelős azért, hogy hozzágondolt a képhez valamit, ami nem volt ott. A saját felelőtlenségével pedig ne engem traktáljon; ne rángasson el a város másik felébe a semmiért.

2020. dec. 22. 15:05
 19/37 A kérdező kommentje:

"És netán nem lenézni kéne azokat, akik a szexualitást nem valamiféle beígért árucikknek tekintik."

Akik nem beígért árucikknek tekintik a szexet, azok nem is ígérgetnek.

2020. dec. 22. 15:06
 20/37 A kérdező kommentje:
*mert felelős ígéretet tett
2020. dec. 22. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!