Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Velem van a baj, ha mindenkive...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, ha mindenkivel lefekszek, akinek megígérem?

Figyelt kérdés
Sokszor már egy arcképből megígérem valakinek, hogy lefekszek vele. Eddig soha nem viszakoztam, még akkor se, ha az illető találkozáskor nem jött be. Sokan r.bancnak tartanak ezért, de én viszont azokat nézem le, akik megígérik a szexet, majd viszalépnek. Ha nem tudják eldönteni képekből, akkor ne ígérgessenek felelőtlenül.
2020. dec. 22. 11:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező. A kép az kép. Azért talizok valakivel, hogy szexelnek, akkor ettől még ha élőben nem jön be akkor nemet mondok. Ez nem ígéret kérdése. Ez testiség. Arról szól hogy élvezzük és olyannal feküdjek le aki bejön. Ha nem jön be akkor kényszer lenne és nem élvezném. Ennek pedig nem lenne értelme. Örülünk hogy te bárkivel képes vagy lefeküdni, de nekem kell a vonzalom. Ha nincs meg személyes találkozó esetén ez, akkor nincs szex.
2020. dec. 22. 15:12
 22/37 anonim ***** válasza:
27%
Bozótos foglalt? Nem baj, majd ha végeztek, feküdj bele a gcibe nyugodtan. Ez a színvonalad úgyis!
2020. dec. 22. 15:14
 23/37 A kérdező kommentje:

"Ez nem ígéret kérdése."

Lehet, hogy nem ígéret kérdése, hanem inkább a nyelvtani szabályok ismeretének a kérdése. Ha valakinek azt állítom, hogy SZEXELNÉK VELE, az azt fogja jelenteni, hogy SZEXELNÉK vele, nem pedig azt, hogy NEM SZEXELNÉK VELE.

"Ha nem jön be akkor kényszer lenne és nem élvezném."

Velem is sokszor előfordult, hogy nem élveztem, de mégis megcsináltam, mert csalódás lett volna neki, ha nem csinálom meg. Tudom milyen szar érzés megalazottan elmenni egy olyan helyről, ahová úgy mentem, hogy majd kellemes élményeim lesznek. Rajtam már sokszor áttapostak így, ezért tudom.

2020. dec. 22. 15:27
 24/37 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem te idióta vagy szimplán.
2020. dec. 22. 15:29
 25/37 anonim ***** válasza:
79%
A 6-os válaszom kapcsán kérdezem, ki szerint baj a becsületszó? Nem az erkölcsi helyességet kérdőjeleztem meg! Aki szerint baj a becsületszó, szerintem magába kéne keresni valami önértékelési zavart elsősorban. A kérdés NEM arról szól, hogy helyes-e, hogy mindenkivel lefekszik az ember. Nem bmeg, nem helyes. És?
2020. dec. 22. 15:30
 26/37 anonim ***** válasza:
95%
Ez kezd olyan Lapocka jellegű lenni. Csak még nem került elő, hogy csak csak farka van neki. A melegek meg.........
2020. dec. 22. 15:37
 27/37 anonim ***** válasza:
43%
Én becsüllek Téged, mert nem akarsz lelki fájdalmat okozni a sorstársaidnak. Nem bántod meg őket akkor sem, ha nem jönnek be Neked. Ez nagyfokú lelki érzékenységre, elmélyült empátiára, kifinomult tapintatra vall. Kevés ilyen ember van a világban, mint Te, pedig sok ilyenre lenne szükség. Értékes és jó ember vagy.
2020. dec. 22. 17:19
 28/37 anonim ***** válasza:
91%

" A saját felelőtlenségével pedig ne engem traktáljon; ne rángasson el a város másik felébe a semmiért."

Én úgy szoktam bárkit elrángatni, hogy tisztázom vele, hogy lehet nem fog tetszeni és nem akarok tőle semmit.

Jónak érzed magad amiatt, hogy lefekszel a fiúkkal és betartod nekik az ígéretedet? Értékesebbnek? Kimutatják feléd az elismerésüket?

2020. dec. 22. 17:44
 29/37 anonim ***** válasza:
91%

Miért kell megígéri? Kérdező te nagyon kifordítod a dolgokat.

Plusz intimképcseréről hallottál? Ezzel mindent elkerülhetsz. És nem, nem vagy jó ember attól hogy élvezetes szex helyett bárkivel lefekszel. Tudod ezt úgy hívják hogy szánalom szex. Ez pedig sokkal rosszabb mint a visszautasítás.

2020. dec. 22. 17:47
 30/37 anonim ***** válasza:
72%
Remélem nekem nem fogsz írni? Mert ilyennel akkor sem feküdnék le, ha egyedül lennél a földön!
2020. dec. 22. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!