Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, ha mindenkivel lefekszek, akinek megígérem?
"Ez nem ígéret kérdése."
Lehet, hogy nem ígéret kérdése, hanem inkább a nyelvtani szabályok ismeretének a kérdése. Ha valakinek azt állítom, hogy SZEXELNÉK VELE, az azt fogja jelenteni, hogy SZEXELNÉK vele, nem pedig azt, hogy NEM SZEXELNÉK VELE.
"Ha nem jön be akkor kényszer lenne és nem élvezném."
Velem is sokszor előfordult, hogy nem élveztem, de mégis megcsináltam, mert csalódás lett volna neki, ha nem csinálom meg. Tudom milyen szar érzés megalazottan elmenni egy olyan helyről, ahová úgy mentem, hogy majd kellemes élményeim lesznek. Rajtam már sokszor áttapostak így, ezért tudom.
" A saját felelőtlenségével pedig ne engem traktáljon; ne rángasson el a város másik felébe a semmiért."
Én úgy szoktam bárkit elrángatni, hogy tisztázom vele, hogy lehet nem fog tetszeni és nem akarok tőle semmit.
Jónak érzed magad amiatt, hogy lefekszel a fiúkkal és betartod nekik az ígéretedet? Értékesebbnek? Kimutatják feléd az elismerésüket?
Miért kell megígéri? Kérdező te nagyon kifordítod a dolgokat.
Plusz intimképcseréről hallottál? Ezzel mindent elkerülhetsz. És nem, nem vagy jó ember attól hogy élvezetes szex helyett bárkivel lefekszel. Tudod ezt úgy hívják hogy szánalom szex. Ez pedig sokkal rosszabb mint a visszautasítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!