Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg barátom szerint ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg barátom szerint ez a pelenkás kisrokás kép az, ami miatt a melegeket elítélik a heterók. Szerintetek ez a kép tényleg annyira gáz és undorító?

Figyelt kérdés

Én infantilis vagyok és én szeretem az ilyen képeket mert cukik.

[link]

2022. szept. 7. 22:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

Nem e miatt ítélik el a melegeket, sőt a hardcore homofóbok többsége nem is tud ennek a képnek a létezéséről.

Ettől ez a kép még finoman szólva is provokatív a pedofília határát súrolja, szándékosan gyereknek rajzolt figurát ábrázol szexuális célzattal. Tökmindegy hogy meleg vagy hetero kontextusban, a pedofíliát minden normális ember elítéli.

2022. szept. 8. 00:54
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem látok pedofíliát a fentebb említett képen. Kivéve ha a cumisüvegből kifojt tej valójában egy geecifolt. A kép nem tűnik túlszexualizáltnak sem, kivéve ha a meleg pedofilokat célozza...
2022. szept. 8. 01:00
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
A meleg szexualitás normális. Ez a kép nem normális.
2022. szept. 8. 01:11
 14/22 anonim ***** válasza:
76%
A rókák aranyosak. Ennek a képnek az alkotója meg oké ha meleg, de minden bizonnyal zoofil (vagy "furry", ahogy az ilyen aberráltak hívni szokták magukat)+ pedofil is.
2022. szept. 8. 01:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmit nem mond ez a kép. Ha látnám valahol fel sem tünne hogy ott van.
2022. szept. 8. 05:15
 16/22 anonim ***** válasza:
70%

Undormány!

Mondom ezt úgy ,hogy nem bánom ha két pasi kultúráltan,kézenfogva is sétál mellettem az utcán. Az semzavar ha elválnak útjaik egy puszival búcsúznak egymástól! ( Hisz én is ,mád is ad puszit szerelmének ,párjának ha másfelé van dolguk.)

De ez a kép a gyerekek "érzékenyítésére" készült! Nekem egy cseppnyi pedofilia is kicseng belőle.

Nem kell a gyerekeket befolyásolni! Nem egészséges a pszichéjükre!!! Felnőttként mindenki arra orientálódik amerre akar! De a gyerekek legyenek ezen a téren tabu!!!!!!

2022. szept. 8. 09:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A mondatnem mindig ugyanazt jelenti a közlőnek, mint a vevőnek. A kép sem.

Lehet, hogy itt ebben a képben egy meleg "diaper lover" (pelenkakedvelő), rosszabb esetben egy meleg pedofil vágyának ügyetlenül rejtett, asszociatív ábrázolását látom.

Az is lehet, hogy egy meleg, furry fétises autonepiophil énkép-ábrázolását látom.

Vagy akár az is lehet, hogy homofób uszító kampány képét nézem, amelynek mondanivalója: az lmbtqia lobbi hatására a másságot az anyatejjel (a cumisüvegen rajta van a szivárványos jel) szívják magukba potyadékaink, és ők maguk is azzá válnak, lám, a farka már át is színeződött a kis rókának.

Vajon mire gondolt a költő? Vajon mire gondolt a festő?

Általában sokkal többet árulnak el rólunk a kontextus ismerete nélküli lereagálásaink, mint a képről a véleményünk.

2022. szept. 8. 09:19
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

A képet se láttam még.

És szerintem az emberek 99%nem látta, mi köze lenne a homofobiához

2022. szept. 8. 10:15
 19/22 A kérdező kommentje:
Mondjátok már meg hogy ez a kép mitől lesz pedofil ? Nem is ember van rajta hanem egy antropomorph kisróka karakter pelenkában , és igen, egy abdl Furry vágyat jeleníti meg , képzeletbeli karakterét !
2022. szept. 8. 11:32
 20/22 anonim ***** válasza:
79%
Agymosás ez a kép...
2022. szept. 8. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!