Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg barátom szerint ez a pelenkás kisrokás kép az, ami miatt a melegeket elítélik a heterók. Szerintetek ez a kép tényleg annyira gáz és undorító?
Nem e miatt ítélik el a melegeket, sőt a hardcore homofóbok többsége nem is tud ennek a képnek a létezéséről.
Ettől ez a kép még finoman szólva is provokatív a pedofília határát súrolja, szándékosan gyereknek rajzolt figurát ábrázol szexuális célzattal. Tökmindegy hogy meleg vagy hetero kontextusban, a pedofíliát minden normális ember elítéli.
Undormány!
Mondom ezt úgy ,hogy nem bánom ha két pasi kultúráltan,kézenfogva is sétál mellettem az utcán. Az semzavar ha elválnak útjaik egy puszival búcsúznak egymástól! ( Hisz én is ,mád is ad puszit szerelmének ,párjának ha másfelé van dolguk.)
De ez a kép a gyerekek "érzékenyítésére" készült! Nekem egy cseppnyi pedofilia is kicseng belőle.
Nem kell a gyerekeket befolyásolni! Nem egészséges a pszichéjükre!!! Felnőttként mindenki arra orientálódik amerre akar! De a gyerekek legyenek ezen a téren tabu!!!!!!
A mondatnem mindig ugyanazt jelenti a közlőnek, mint a vevőnek. A kép sem.
Lehet, hogy itt ebben a képben egy meleg "diaper lover" (pelenkakedvelő), rosszabb esetben egy meleg pedofil vágyának ügyetlenül rejtett, asszociatív ábrázolását látom.
Az is lehet, hogy egy meleg, furry fétises autonepiophil énkép-ábrázolását látom.
Vagy akár az is lehet, hogy homofób uszító kampány képét nézem, amelynek mondanivalója: az lmbtqia lobbi hatására a másságot az anyatejjel (a cumisüvegen rajta van a szivárványos jel) szívják magukba potyadékaink, és ők maguk is azzá válnak, lám, a farka már át is színeződött a kis rókának.
Vajon mire gondolt a költő? Vajon mire gondolt a festő?
Általában sokkal többet árulnak el rólunk a kontextus ismerete nélküli lereagálásaink, mint a képről a véleményünk.
A képet se láttam még.
És szerintem az emberek 99%nem látta, mi köze lenne a homofobiához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!