Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondoltak a szerelők akik ma kötötték be az optikai neted hozzám amikor a böngészőmben az előzményekből előkerültek automatikusan ilyen pelenkás srácokról képek?
Valószínűleg láttak már durvábbat is, de azért a konklúziót levonták, hogy fura perverziód van.
Egyébként miért is került megnyitásra a böngésződ? Egyetlen egyszer sem kellett megnyitni nekem amikor jöttek a netet bekötni, vagy szerelni, vagy rotutert cserélni vagy a kábellel volt a gond.
Nekem is van errol egy sztorim, hatha jobban erzed magad ha elolvasod kerdezo..
Koltozesnel egy kozos baratunk meg segitett, meg a koltoztetot is ismertuk, jofej volt, poenkodott vegig..
Epp egy zsakot vittem, amikor elhagytam valamit.. utanamszolt a kozos barat, hogy majd o felveszi, menjek csak.. nem is torodtem vele, majd egyszercsak mikor letettem a zsakot, o felbukkant egy fekete fenekelopalcaval 🤣 mondanom se kell, volt nagy rohoges, en fulig vorosodtem, ok ferfiak meg tok lazara vettek, mondtak hogy nincs ebbe semmi, jo ha nyitottak vagyunk ilyesmire :D (belolem elso benyomasra semmi ilyet nem gondolna senki...)
27N
Ugyhogy ne aggodj, nem ciki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!