Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg barátom szerint ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg barátom szerint ez a pelenkás kisrokás kép az, ami miatt a melegeket elítélik a heterók. Szerintetek ez a kép tényleg annyira gáz és undorító?

Figyelt kérdés

Én infantilis vagyok és én szeretem az ilyen képeket mert cukik.

[link]

2022. szept. 7. 22:45
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Ja és megjegyzem, nem szexuálisan tetszik a kép!!! Csak cukinak tartom
2022. szept. 7. 22:49
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem emiatt it3lik el
2022. szept. 7. 23:01
 3/22 anonim ***** válasza:
72%
Én hetero vagyok, talán egy kicsit, enyhén bi, de ezt a képet látva már gyűjtöm is a rőzsét, hogy megégessem a melegeket. (Pedig alapból szimpatizálok az ügyükkel, mármint hogy ne legyenek kirekesztve, és jogfosztva, mint társadalmi réteg.)
2022. szept. 7. 23:05
 4/22 anonim ***** válasza:
85%
Legalább is ez volt az első ránézés. Ha nem a homárságot, ratyiságot (nem a homoszexualitást, és stb. értem ez alatt) látom meg benne akkor már elviselhető. A máglyát mérséklem tábortűzzé. A melegek hozzák a májvacukrot, és felőlem közösen sütögethetünk...
2022. szept. 7. 23:10
 5/22 A kérdező kommentje:
És szerinted is aranyos ?
2022. szept. 7. 23:13
 6/22 anonim ***** válasza:
82%

Egy rókababa. Igen, fogjuk rá hogy aranyos. Ha megfelelő szemüvegen keresztül nézem. És tudatosan átkeretezem a fejemben, hogy ez nem szándékos bosszantás és propaganda. Mondjuk nem tartom szükségszerűnek sem a pelenkázást egy vadon élő állatfaj esetében, sem a szivárványos szinezetet kapott farkát, és cumisüvegét. Az átkeretezés után a róka legyen mondjuk egy gyerekkönyv, vagy rajzfilm szereplője. Én nem tartom szükségesnek a ledarálását, és mint érzékenyítő eszköz a következő generációk számára is elfogadható. De azért figyelek, hogy mit is akarnak átadni, tanítani általa.

Mondjuk a melegség elítélése, megbélyezgése és eltiprása nem egy jó dolog. Nem ellenségek, csak emberek. Népszerűsítésre szerintem nem szorul. Mint hallani róla, ismerni, mint ez is egy választható lehetőség opcionáris, és szükséges. Legyen szabadon választható akár ez is, és nem legyen negatív következménye, megbélyegzése... Ezt gondolom.

Egy rókáról posztolt kép számomra ennek nem áll az útjába. Igaz, a cukiságát sem fogom hirdetni. Csak elfogadom, hogy van. Mivel az előbb megmutattad hogy létezik...

2022. szept. 7. 23:23
 7/22 anonim ***** válasza:
82%
Én még a Vuk mesét láttam fiatalabb koromban. Ha párhuzamot állítok a kettő között ég és föld a kettő. Ezért olyan nagy a távolság a máglyahalál, és mondjuk csak egy fákját tartok a kezembe között. Nem lehetetlen eljutni egyiktől a másikig, de komoly kihívást jelent. Minden esetre nálam a gyűlöletkampány nem ért célt. Megfelelő mértékű nyitottság kell hozzá, és legyőzhető.
2022. szept. 7. 23:29
 8/22 anonim ***** válasza:
19%
#4 ok boomer
2022. szept. 7. 23:34
 9/22 anonim ***** válasza:
20%
8: ok csíra
2022. szept. 7. 23:39
 10/22 anonim ***** válasza:
28%
Nem ítélem el a melegeket de hányok tőlük,mert szerintem undorító két férfi együttléte.Akkor meg különösképp mikor kíváncsi heteróznak mert ennyire debil senki se lehet hogy ezt komolyan gondolja.De tőlem ha 8 kulcsra zárják az ajtót azt csinálnak amit akarnak felőlem 🤷🏼‍♂️
2022. szept. 7. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!