Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként dolgozható fel hogy a rossz élményem egyben a legjobb is?
Figyelt kérdés
Szóval 2022 májusában volt egy találkozóm egy csávóval. Minden jól is indult. Aztán egyszer csak bevadult a csávó. Arról volt szó orál oda vissza, de meg akart dugni. Nemet mondtam. Erre lefogott és megdugott. Most részletezhetném hogy kiabáltam, stb de nem ez a lényeg. A lényeg, hogy mikor feladtam a küzdelmet és dugott spontán elélveztem de óriási orgazmusom volt. A mai napig nem értem hogy miért és nagyon fura érzés, mert ha erre gondolok feláll, de közben meg elfog a szorongás, félelem, stb amiket éreztem közbe. Szóval ezzel mit lehet kezdeni? Se előtte nem dugtak meg se azóta. Nem is akarom. Illetve emiatt kicsit mégis.2022. aug. 26. 09:08
21/23 anonim válasza:
De az. Ezt a kérdést már kiírta. Szerintem a válaszokra élvez.
22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Én se tudom igazán mit akarok. Megérteni magam tuti.
Ezt a kérdést kiírta más is és erre élvezek? Ne haragudj kedves idegen de szerintem nagyon kavarsz valamit. Megteszed hogy ha már vádaskodsz (és a másik vádaskodóra is írom bár szerintem a kettő egy) akkor teszed ezt tényekkel? Esetünkben elég ha berakod ide azt a kérdést ami állítólag létezik és én írtam ki. Ugyanis nem volt ilyen. Pont ezért nagyon szívesen elolvasnám az állítólagos kérdésem. Vagy ha nincs ilyen akkor meg várom a bocsánat kérést. Szerintem nem szép dolog valakit hazugnak beállítani. De persze a net névtelensége...
2022. aug. 27. 10:22
23/23 anonim válasza:
Inkább azt kellene leírni ki az aki orál helyett erőszakol, mi alapján tudjuk ezt felismerni és elkerülni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!